Lente Retraite

Mana Gezondheidspraktijk
06-04-2024
13:30
Het Zonnelicht, Tilburg
Noord-Brabant
€69
vroegboek korting


De Lente Retraite van Mana Gezondheidspraktijk is een heerlijke middag om te landen in je lijf en je energie op te frissen. Een ontspannen mini-retraite waarin rust en beweging centraal staan. In een warme sfeer kom je tot verstilling en breng je je energie in beweging.

De lente hoort bij het element hout. Het is de energie van groei en flexibiliteit. Wanneer er nog vastzittende energie is na de afgelopen winter is dit de tijd om deze in beweging te brengen. Deze retraite zal je daar zeker bij ondersteunen.

Doormiddel van de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is een fijne manier om te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond. Door middel van deze en andere oefeningen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten mensen ervaren dit als een zacht stromen van energie. Tijdens deze retraitemiddag ervaar hoe je deze energie kunt beïnvloeden.

De retraites van Mana Gezondheidspraktijk zijn als een flow door beweging en stilte. Onderdelen die aan bod kunnen komen naast Qi Gong zijn onder andere Yin Yoga, verschillende meditatievormen en energetisch lichaamswerk.

De Lente Tilburg wordt gefaciliteerd door Chantal van Heumen. Chantal is eigenaresse van Mana Gezondheidspraktijk.
Zij heeft door haar studie in de Traditionele Chinese Geneeskunde, Tui Na massage, Qi Gong, Tai Chi en haar studie op het moment in het Tibetaans Boeddhisme, veel ervaring met lichaamswerk en meditatie. Alsook met het werken met groepen. Chantal zorgt voor een veilige en warme setting waarin je precies welkom bent zoals het op dat moment is.

Meer lezen over deze retraite, over Mana Gezondheidspraktijk of Chantal kan door de link naar het event te volgen.
Ook kun je daar ervaringen lezen van anderen die jou zijn voor gegaan. Daarnaast kun je het volledige aanbod bekijken en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Van harte welkom!
Evenement / Agenda delen: