De geheimen van Sardinie

Saskia Bosman en Sam Pitzalis
11-02-2024
14:00
Earthsmiles Huis, Tiel
Gelderland
€20
nieuwe wetenschap
reizen


Lezing door Samuele Pitzalis (reisorganisator) en Dr. Saskia Bosman (bioloog, bewustzijnstrainer en reisorganisator)

Zoals je in de documentaire Primordial Code van Marijn Poels (https://rumble.com/v2qj77y-the-primordial-code.html) misschien hebt kunnen vernemen is het eiland Sardinië vol geheimen. Er staan hele oude bouwwerken van enorme gestapelde stenen, zoals tempels en reuzengraven. Ze zijn gebruikt door vele oude culturen, maar niemand weet wie ze ooit gebouwd heeft. Onze originele manier van onderzoek heeft aanwijzingen opgeleverd dat de oude bouwwerken hele andere functies hadden dan de academische archeologie-wereld denkt, of misschien meer dan alleen deze functies. Deze hebben – althans volgens onze informatie – te maken met ons auraveld en dat van de Aarde, met de kosmos, energievoorziening en oude vormen van draadloze telecommunicatie. En het leukste van alles: wat je die antieke bouwwerken voelt en ziet doen, kun je zelf ook. Dit kun je tijdens de lezing al ervaren met enkele eenvoudige oefeningen die we gaan doen.

Het eiland Sardinië is ongeveer zo groot als België. Op het eiland kruisen veel leylijnen (energielijnen van de Aarde) elkaar. Het eiland heeft heel diverse, oeroude vulkanische landschappen van grote schoonheid, met enorm veel krachtplekken, waar je jezelf energetisch kan opladen en waar je een sterke vitaliteit kan ervaren. Tot 60 miljoen jaar geleden hebben er dinosauriërs rondgelopen.

Er is nog veel meer te vertellen over en te ontdekken in Sardinië. Het is een magisch mooi eiland!
Op Sardinië zijn ook alle ingrediënten voor een gezonde leefstijl te vinden, gezien het feit dat er in de bergen een Blue Zone is. Het eten is er in het algemeen lekker en gezond en het landschap nodigt uit tot bewegen; wandelen, zwemmen, klauteren, noem maar op.

Samuele en Saskia organiseren 8-daagse reizen voor kleine groepen naar Sardinië. Deze reizen kunnen zijn: onderzoeksexpedities of workshopreizen zoals die waarin je je pijnappelklier wakker maakt en ook gebruikt als bijzondere waarnemingsantenne. Geen twee reizen zijn hetzelfde van inhoud en qua plekken die we bezoeken.
Over dit alles geven wij een lezing met mooie foto’s, pakkende verhalen, humor, een fijne energie en in de theepauze een Sardische lekkernij.

Sardinië-reizen op de website van Samuele Pitzalis: https://keepalivetours.com/#reizen en op deze website: zie onder Activiteiten/Reizen/Sardinië.

Datum en tijd: zondag 11 februari 2024, 14:00-17:00 uur. Inloop vanaf 13:30 uur.
Locatie: het Earthsmiles Huis (in gebouw De Brug op bedrijventerrein De Kellen), Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel. Ingang onder de glazen toren. 15 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Parkeren gratis op de parkeerplaats van het leegstaande garagebedrijf naast gebouw De Brug.
Bijdrage: € 20,- per persoon.
Aanmelden: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activi.../de-geheimen-van-sardinie/. Deze werkt het best op een computer.
Privacyverklaring: door je aan te melden ga je akkoord met de privacyverklaring van InspiRadiance, https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: