Familieopstellingen

Oos Spirit Praktijk
24-02-2024
12:30
Zorgboerderij Bosserhof Nederweert
Limburg
€ 60,-
healing
workshop


Bij een familieopstelling krijg je goede inzichten in de onderliggende patronen en dynamieken in je eigen systeem van herkomst, hetgeen een goed en stevig fundament geeft.
Als vraagsteller gaan we hetgeen waar jij tegen aan loopt uitwerken in jouw systeem van herkomst.

Het is heel bijzonder om te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren van de familie van de vraagsteller. De achtergrond van die familie is immers volkomen onbekend voor de representant.

De representant staat in de energie van de persoon waarvoor hij/zij is opgesteld. De opstelling maakt patronen zichtbaar die zich in het familiesysteem van de vraagsteller voordoen. Wat zich in het familiesysteem afspeelt, kan niet worden bedacht, is zeker geen opgevoerd stuk of een toneelspel. Het komt vanuit het gevoel van de representant wat er op dat moment wordt gevoeld en de positie hoe de representant is opgesteld.

Je krijgt als vraagsteller hele goede duidelijke inzichten door de dynamiek in jouw familiesysteem te observeren waardoor het voor jezelf verklaarbaar wordt waarom je steeds tegen bepaalde dingen/patronen aanloopt. Vandaar uit kan het geheeld worden, zodat je weer in je eigen kracht en plek kunt staan.
Evenement / Agenda delen: