Dans het Orakel

Annette Heynderickx
21-07-2024
16:00
Centrum Buirefontaine, Picardië. Voor meer info zie website
Buitenland
€699
healing
muziek, zang en dans


“SOLIDARITEIT”

Het orakel spreekt in metaforen en reikt ons aan volgend archetypische beeld. Hierin kunnen we al iets van haar enorme reikwijdte bespeuren. De werkelijke betekenis ontraadselen we in deze vijfdaagse. Zij zal zichzelf openbaren in de dans.

"Het water op de aarde vult alle leemten op en blijft er hecht mee verbonden. De sociale organisatie van de oudheid was gebaseerd op dit principe. Het water vloeit vanzelf samen, omdat het in al zijn delen onderhevig is aan dezelfde wetten. Zo kan ook de menselijke maatschappij op basis van gemeenschappelijke belangen een gesloten geheel vormen, waarin elk lid zich een deel van het geheel voelt en zijn werkelijke belang ziet in solidariteit.

Als individuen zijn we onderdeel van een groter organisme!
Door individualisering, competitie, hectiek, discriminatie of afgunst wordt onze eenheid en verbondenheid belemmerd.

Kunnen we een samenleving creëren, een systeem van resonantie, een "meester sleutel" vinden die in staat is het zaad van schoonheid in onszelf en de ander te ontdekken?

Biodanza geeft uitdrukking en sluit aan bij deze menselijke potenties.

VERBLIJF
We verblijven op een heerlijke plek te midden van de natuur. Dagelijks dansen we één (woensdag) of twee vivencias.

Tussen door is er tijd om alleen of samen bij de fontein te zitten, het labyrint te lopen, te zingen, luieren, een goed gesprek aan te gaan, een boek, een wandeling, een glas wijn…Te genieten van de verrukkelijke maaltijden die met liefde door Chantal en René voor ons bereid worden

 
Evenement / Agenda delen: