De Magie van de MaGrav en de Spinning Reactors 3-3 te Amsterdam

Lumion Creations
03-03-2024
13:00
Amsterdam
Zuid-Holland
€30
nieuwe wetenschap


De Magie van de MaGrav en de Spinning Reactors

In deze lezing met demonstratie vertellen we je over de wonderlijke werking van de MaGrav en de Spinning Reactors.

De MaGrav unit is een magische unit, die een brug vormt tussen onze intentie en de fysieke wereld.
De MaGrav bestaat uit een stapel van 3 nanocoated spoelen die het gehele spectrum aan energie aantrekken. Hiermee is dus alles mogelijk. Want wat de MaGrav uitzend wordt bepaald door jouw intentie en wat jij nodig hebt.

Het universum bestaat uit plasma velden die of magnetisch of gravitationeel zijn. Deze zoeken altijd naar een balans en pakken wat ze nodig hebben en laten los wat ze niet nodig hebben.
Deze plasmavelden trekt de MaGrav aan. Bedenk dat elk atoom een bewustzijn heeft en verbonden is met het oneindige veld van alle mogelijkheden, waaruit alles kan bestaan en worden.

De genanocoate MaGrav spoelen zijn een mega ontvanger en geleider die in staat is om allerlei energieën op te pakken en te transmuteren in een nieuw veld met specifieke MaGrav aantrekking en afstotings velden. Onze gerichte intentie energie velden in combinatie met onze verbeeldings kracht, laat ons zien, middels de MaGrav, dat we een oneindig veld kunnen aanboren, qua energie opwekking of het bewust worden van de onzichtbare energetische velden en hiermee werken. De MaGrav is dus datgene wat jij denkt dat hij is.

De Spinning Reactors zijn een verdieping in de Plasma technologie.
Hiermee kun je namelijk de velden van het plasma versterken en dan ga je zien hoe deze velden op elkaar inwerken.

Als je kijkt naar een magneet dan kun zie je dat als je een magneet duwt dat de ander dan ook weggeduwd wordt door het energieveld. Dit zijn de velden die we nu repliceren in de Starformation. Wanneer een veld van een reactor zo sterk wordt dan duwt hij de andere weg of trekt hij de andere bol aan. .
Dit is een beweging en beweging kun je dus gaan gebruiken in voertuigen.
Maar ook zien we dat het gewicht lager of hoger kan worden. Dit kun je gebruiken om voertuigen of objecten te laten zweven of landen.

Werken met de Spinning reactors leert je ongelooflijk veel over de energievelden en hoe ze op elkaar reageren en wat er dan gebeurd. En als je dit begrijpt dan kun je met de energiewereld spelen.

Want als je begrijpt welk veld je moet aanpassen om bv iets te materialiseren , dan kun je er wonderlijke dingen meegaan doen.

Wat leer je in deze presentatie?
Wat is de MaGrav
Waaruit is deze opgebouwd
Hoe werkt de MaGrav?
Wat zijn de mogelijkheden met de MaGrav

Wat zijn de Spinning Reactors
Waaruit zijn deze opgebouwd
Hoe werken ze
Wat zijn de mogelijkheden

Plus een online demonstratie met een spinning reactor die reageert op stem en intentie. Zo kun je zien hoe de velden op elkaar reageren.

Kosten €30 p.p contant bij binnenkomst
( duurder ivm dure lokaties in A’dam)

3 maart deur open 12:30 en we starten 13:00 uur tot 17 uur uiterlijk.
Lokatie Amsterdam Overtoom 353, Amsterdam

Aanmelden via info@lumioncreations.nl. en graag vermelden of je wel of geen lid van Nieuw Amsterdam bent.
Evenement / Agenda delen: