Zaal demonstratie – Mediamieke bloem lezing-Helderziende waarnemingen ( max 20 personen )

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
12-04-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€25,-
ceremonie


Tijdens een avond als deze worden er helderziende waarnemingen gedaan aan de hand van meegebrachte bloemen

Tijdens deze zaaldemonstratie zal er aan de hand van een aantal bloemen helderziende waarnemingen worden gedaan. De bloem/en nemen de aanwezigen zelf mee Als eerste wordt er afgestemd. Na afstemming wordt verteld wat de bloem over het leven en persoonlijkheid van iemand zegt. Het kan tevens voorkomen dat er tijdens een bloemlezing een spiritueel contact wordt gemaakt met een overleden dierbare. Het is echter op een avond als deze aan de spirituele wereld of er ook daadwerkelijk een dierbare overledene door komt.

Note: Zaaldemonstratie d.m.v. een meegebrachte bloem/e zijn altijd korter dan mediamieke contacten tijdens een individueel consult of een consult online. Ze zijn minder diepgaand omdat er rekening wordt gehouden met het feit dat er meerdere mensen aanwezig zijn. Het is een leuke ongedwongen manier om kennis te maken met het mediumschap.

Wil je nou een afspraak maken om een persoonlijk consult te komen. Kijk gerust eens op www.mediumcreatiefcentrum.nl naar de mogelijkheden die worden aangeboden.

Nadere informatie:

Vrijdag avond 12 april

Inloop: 19.30 uur

Start: 20.00 uur

Eind tijd: 21.45 uur

Entree: €25,- Incl koffie, thee, en wat lekkers

Hoe opgeven? Dat kan door het ( CONTACT ) formulier in de vullen op de website ( www.mediumcratiefcentrum.nl ), en op te sturen.

• Voertaal is Nederlands
Evenement / Agenda delen: