Workshop. Ontmoet je eigen spirituele gids

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
23-03-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€75
workshop


In een kleine setting van maximaal 4 personen wordt deze workshop gegeven zodat iedereen maximale aandacht krijgt. Tijdens deze workshop ga je contact maken met je spirituele gids. Je krijgt die oefeningen en aanwijzingen die maken dat je verbinding gaat maken met je spirituele gids.
Deze workshop is net als alle andere workshops die worden gegeven geen prestatie gerichte workshop. Dit is een workshop waarin je in ontspannen sfeer gaat ontdekken wat het verschil is tussen eigen gedachten en de vriendelijke interventie van je spirituele gids.
Jouw innerlijke stem d.m.v. gedachten is iets aders dan een interventie van jou spirituele gids. Dat verschil wordt je uitgelegd en ga je aan den lijven ervaren d.m.v. diverse leuke oefeningen. Ook krijg je informatie welke signalen spirituele gidsen geven wanneer ze bij je zijn. Dit een een super leuke gezellige workshop waar een lach en een traan wordt gelaten.

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur

Zaterdag 23 maart 2024

Investering: € 75,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je gebruik maken van een lunch tussen de middag met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

De meer prijs voor een lunch tussen de middag is €12,50

Evenement / Agenda delen: