Interactieve, online live sessie: Onderscheid maken tussen autonome Ik en het verwonde, innerlijk kind

Rob Derksen
27-02-2024
19:30
Online via Zoom
Online
€45 (voor 3 avonden)
healing
webinar


In deze online live sessies (gegeven door Rob Derksen, via Zoom) wordt er gewerkt aan specifieke thema's die ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie.

Maximaal 15 personen per thema.

In totaal 5 thema's. Elk thema wordt gedurende 3 dinsdagavonden behandeld: 1 visie avond en 2 vraag en antwoord avonden. (van 19:30 tot uiterlijk 21:00 uur).

Je kunt per thema inschrijven.

Prijs per thema: € 45,- voor de 3 avonden.

De opbouw per thema’s is als volgt:

Tijdens de 1ste avond geeft Rob zijn visie en uitleg op het betreffende thema.
Tijdens de 2e en 3e avond gaat hij in op vragen van de deelnemers. De vragen kunnen na de visie avond ingediend worden of tijdens de live sessie gesteld worden.

Thema 1:
Onderscheid maken tussen de autonome Ik en het verwonde innerlijk kind.

27 februari - Visie avond
05 maart - Vraag en antwoord avond
19 maart - Vraag en antwoord avond

De autonome Ik zou je kunnen zien als jouw Ziel, jouw authentieke kracht en wezen. Deze authentieke Ik is van oorsprong in balans en heeft alle kwaliteiten in zich om jou vanuit volwassenheid en kracht te laten leven. Als kind maak je van alles mee, waardoor je die kracht niet (meer) volledig kunt gebruiken en soms zelfs kwijt bent. Door de onverwerkte emoties en angsten uit ons verleden, reageren wij vaak vanuit het verwonde kind en vergeten dat wij niet meer het kind zijn.

Om onze kindertijd en dus het Innerlijk kind te helen, is het belangrijk om contact te maken met onze authentieke Ik en vanuit daar de 'trauma's' te helen die in ons zitten en waardoor wij als kind reageren. Anders blijven wij handelen als een kind en komen wij niet in onze kracht.

Tijdens de sessie geef ik uitleg over de authentieke Ik en het innerlijk kind. Ik leg je uit hoe je er onderscheid tussen kan maken, wat het verschil is tussen die twee en hoe je ermee aan de slag gaat. Ook hoe je in je autonome Ik kunt blijven en contact kunt maken met het verwonde deel in jou.


De overige thema bijeenkomsten zijn:

- Thema 2: Werken aan schaduwkanten (2, 9 en 23 april)
- Thema 3: Contact maken met je ziel, je missie en je passie (7, 14 en 28 mei)
- Thema 4: Anders kijken naar psychische klachten en labels (11, 18 juni en 2 juli)
- Thema 5: Een holistische visie op het ontstaan en de aanpak van verslaving en probleemgebruik (6,16 juli + 6 aug)
Evenement / Agenda delen: