De terugkeer van Time Bender – boekpresentatie – Tijn Touber

Op Hodenpijl
27-03-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 25,-
nieuwe-aarde
workshop


De terugkeer van Time Bender! Het wachten is voorbij! Tijn Touber keert terug met deel II: Time Bender en de opstand van Anika Laroo. Ben je klaar voor een avontuur dat je visie op de wereld zal veranderen? Volg Anika Laroo, de buitenaardse heldin, die erachter komt dat de Galactische Federatie, die de veiligheid van de inwoners van de aarde dient te waarborgen, is overgenomen door duistere krachten die de mensheid klein willen houden. Samen met Time Bender verzint zij een list om de mensheid alsnog te bevrijden: ze sturen een Amsterdammer terug in de tijd om tijdlijnen te veranderen.

Het voert de lezer naar belangrijke kruispunten in de geschiedenis: het begin van de Tweede Wereldoorlog, de moord op John F. Kennedy, de opkomst van het zionisme, de rol van het Vaticaan, de opkomst van het Romeinse Rijk, het leven van Jezus, de val van Atlantis… In alle gevallen blijkt de geschiedenis anders te zijn dan ons is voorgespiegeld. De vraag die onze helden moeten beantwoorden is: waar grijpen we in om ervoor te zorgen dat de mensheid op een tijdlijn richting verlossing komt?

Time Bender en de opstand van Anika Laroo is het vervolg op Time Bender, de man die de Aarde kwam redden, de bestseller en indrukwekkende page turner die zoveel mensen aan het denken heeft gezet en zoveel levens heeft veranderd. Inmiddels is het eerste Time Bender boek vertaald in het Duits, Engels, Portugees, Frans en Japans en vliegt steeds verder de wereld over. Wat Tijn Touber destijds heeft gedaan met zijn eerste bestseller Spoedcursus Verlichting – het toegankelijk maken van spirituele kennis voor grote groepen mensen – doet hij nu met zijn Time Bender boeken: hij opent de deuren naar onze kosmische roots en brengt het universum tot leven. De meest gehoorde reactie op Time Bender is: ‘Alles valt op z’n plek.’

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,-
Prijs boek: € 21,-
Prijs lezing inclusief maaltijd: €52,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: