Human Design… wat is het en wat kun je ermee – Ilona de Bruijn

Op Hodenpijl
20-03-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
workshop


Waar we als volmaakt wezen op aarde komen, heeft de omgeving al snel invloed op hoe we ons gedragen. Je past je aan aan jouw omgeving om daar zo goed mogelijk in te passen. Er komen momenten waar je uit je kracht wordt gehaald en je vindt een manier om met dat vervelende gevoel om te gaan. Deze reacties zijn helpend op dat moment, in die omgeving, maar kunnen je in je latere leven in de weg zitten. Je stelt jezelf de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe en wat zegt het over wie ik ben?’

De zoektocht naar het antwoord kan een hobbelige reis zijn. Eén waarbij je buiten jezelf op zoek gaat naar het antwoord op de vraag ‘wie ben ik?’. Je denkt het antwoord misschien te vinden in een diploma, functie, diagnose, trauma… Dit geeft je vaak een tijdelijk voldaan gevoel. Al snel stel je jezelf opnieuw de vraag, omdat deze onbeantwoord is gebleven.

Tijdens deze avond neemt Ilona je mee in de basiskennis van Human Design en hoe dit gedifferentieerde systeem jou inzicht kan geven in wie jij bent en waarom je doet wat je doet. Door middel van je geboortedatum, -plaats en -tijdstip laat Human Design jouw chart, jouw blauwdruk zien. Dit kun je zien als jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing om meer mee te bewegen in de flow van jouw leven. Het antwoord op de vraag ‘wie ben ik’ hoef je hiermee niet meer buiten jezelf te zoeken, maar in jezelf. Laat je inspireren om na deze avond te onderzoeken, en te spelen hoe jij in je kracht kunt komen.

Vraag hier jouw gratis Human Design blauwdruk aan: https://www.ilonadebruijn.nl/Human-Design/

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 49,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Foto door: Marianne Q
Evenement / Agenda delen: