Opleiding tot Lichtwerker – Vervolgopleiding tot Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut

Maaike Kerstens
24-01-2024
19:30
Online
Online
€ 999.00
korting actie
healing
nieuwe-aarde


De datums voor de 'Opleiding tot Lichtwerker' zijn bekend, ik kijk er al naar uit om met de Live Online lessen te kunnen gaan starten 💖

Maaike gaat binnenkort weer te starten met de volgende groep om Live de online lessen van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ als vervolgopleiding tot ‘Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut’ te geven.

Je kunt de lessen in één keer met korting bestellen of wanneer gewenst ook per les betalen.

We zullen vervolgens 1 keer per maand een gezamenlijke Live online les gaan doen via Zoom, in totaal zijn er 12 Live lessen als jaaropleiding. Eén les bestaat uit 4 modules: waarbij je 4 losse lessen als mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal ontvangt, inclusief 4 Video opnames met verdere informatie. In totaal ontvang je 12 x 4 modules als 48 lesonderdelen + 12 Live online lessen. Voor de te ontvangen inwijdingen (inclusief certificaten) spreken we naast de 12 Live lessen ook datums en tijdstippen af, zodat iedereen er relaxt de nodige tijd voor kan nemen. Tevens ontvang je op het einde een totaalcertificaat dat je bent opgeleid tot Lichtwerker, waarvoor je een foto van jezelf mag doorgeven en Maaike jou als Engel op Aarde, hoe zij jouw Engelenvleugels waarneemt, zal uitbeelden.

“Wist je dat de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ eigenlijk een vervolg is op de lessen van de ‘Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut’? Na het volgen van deze opleiding zul je daadwerkelijk meteen aan de slag kunnen met je eigen praktijk op een professionele manier, je ontvangt namelijk alle handvatten die nodig zijn, klik hier als voorbeeld voor meer informatie over de vormgeving van ‘Transformatie Healings & Regressietherapie’, welke 4 sessies ook vaker in combinatie met de opleiding worden gedaan om aan jezelf te werken om dieperliggende blokkades op te ruimen.”

De lessen zullen op een doordeweekse dag om 19:30 uur uur plaatsvinden online via het programma Zoom. Je kunt jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken.

Voor meer info: https://maaikekerstens.nl/product/opleiding-tot-lichtwerker-online-lessen/
Evenement / Agenda delen: