Witte Tantra

Kundalini Yoga Festival
10-02-2024
08:00
Mariakapel in Coudewater (bij Rosmalen)
Noord-Brabant
€195,-
healing
meditatie


Laat los, vernieuw, verfris met White Tantric Yoga®
Welkom bij het Kundalini Yoga Festival Nederland!

Op 10 februari 2024 in de prachtige Mariakapel in Coudewater staat White Tantric Yoga® centraal, een dag van meditatie en transformatie. Wij starten om 8 uur en zijn om 18 uur klaar (reken op uitloop tot 19 uur).

Deze eeuwenoude techniek, geworteld in de 3HO-traditie, belooft vernieuwing van je ziel door het reinigen van meridianen, nadis en zenuwen.

Tijdens de overgang naar het Watermantijdperk nodigen we je uit voor deze unieke ervaring. Laat oude patronen los, verfris je blik op de wereld en ontwikkel je innerlijk bewustzijn.

De dag omvat partnerwerk met mudra's, mantra-zang en diepgaande asana's, belooft uitdaging en diepe bevrediging.

Ontdek de transformerende kracht van White Tantric Yoga® en keer terug naar je dagelijks leven met inspiratie en dankbaarheid.

Doe mee en laat deze tijdloze meditatie techniek jouw leven dienen!

8 redenen om mee te doen met White Tantric Yoga in Nederland

Wordt vriendjes met Mind: White Tantric Yoga® biedt een bijzondere manier om je Mind te bevrijden van verborgen obstakels, zodat je simpelweg meer van je leven kunt genieten.

Gedachten Management: Neem controle over de vele gedachten die door je hoofd razen. Het doorbreken van barrières in je onderbewustzijn voorkomt impulsieve beslissingen en vermindert zelfopgelegde stress.

Beter Zelfinzicht: Met White Tantric Yoga® leer je elk moment met helderheid te benaderen, waardoor je een dieper begrip van jezelf krijgt. Deze nieuw verworven bewustwording kan positieve veranderingen in je leven teweegbrengen.

Balans van Geest, Lichaam en Ziel: De workshop helpt je uitlijnen van je Mind, lichaam en ziel, zodat ze harmonieus samenwerken. Deze integratie is een krachtige weg naar persoonlijke vrijheid en verhoogd bewustzijn.

Uplifting Groepsmeditatie: White Tantric Yoga® omvat groepsmeditatie in tweetallen. Ervaar een ondersteunende en opbeurende sfeer terwijl je een partner zoekt en de instructies voor geleide meditatie op video volgt.

Inspirerende Omgeving: Laat je onderdompelen in de kalme en vredige sfeer van de Mariakapel, waardoor de transformerende effecten van White Tantric Yoga® worden versterkt.

Voor Iedereen: Of je nu nieuw bent in meditatie of ervaren, White Tantric Yoga® is open voor iedereen.

Van harte welkom, Sat Nam,
team Witte Trantra Yoga


Evenement / Agenda delen: