Authentic Play

Zijn met wat is - met Akasha van den Berg
16-03-2024
13:30
Yogalotus, Bussum
Noord-Holland
€40
korting actie
meditatie
workshop


Authentic Play

Zaterdag 16 maart 2024 van 13.30-16.30 uur in Bussum.
Maximaal 12 deelnemers. Bijdrage: €40
Aanbieding: Wanneer je iemand nieuw meeneemt krijgen jullie beiden 10 euro korting.

Vanuit verstilling en centering naar Authentic Play in beweging, contact en interactie met een ander. Een (speelse) meditatie in Zijn met alles wat is. Being, true and alive!

Authentic Play of Ritual Play is de meest ware tool die ik heb ontdekt, waarin voor mij alles wat ik heb mogen leren en integreren samenkomt, en die echt symbool staat voor hoe we ons in het leven kunnen en mogen bewegen en er vooral in mogen ZIJN.

Authentic Play is speels, open, vrij en in het hier en nu. Soms wild, grappig of sensitief, verstillend of diep rakend. Het werkt in ieder geval voor mij ontspannend, verhelderend, en bevrijdend. Uitgaande van een simpel format, een mat op de grond, een timer (bijvoorbeeld 5 of 7 minuten) en een paar basisregels, waaronder de mogelijkheid om er op ieder moment uit te stappen wanneer jij dat wil. Je wordt uitgenodigd om non-verbaal, zonder vooropgezet doel, in contact en in interactie met de ander, je impulsen te volgen. Hiermee wordt een veilige ruimte geboden om te exploreren in de bedding van helemaal zijn met wat is. Te zien wat er leeft bij je, wat er gevoeld en bewogen wil worden in jou of juist niet. Het geeft je de ruimte om je levensenergie te ervaren en je ware, vrije natuur. Je bent welkom op de mat, precies zoals je bent en zoals je je op dat moment voelt. De kern is: ‘Be true to yourself’. Authentiek en open.

Ik kan me voorstellen dat dit spannend klinkt (dit is nu juist interessant om mee de mat op te nemen). Ik zou je graag willen begeleiden om deze drempel te nemen. Bovendien begint iets buiten je comfortzone het leven toch?

Kijk op mijn website voor meer informatie. Je kan je opgeven via het contactformulier op de website of door een email te sturen naar akasha@zijnmetwatis.nl

Het is ook mogelijk om een individuele Authentic Play sessie met me te boeken.

Neem gerust contact met me op voor een korte kennismaking en voor het beantwoorden van je mogelijke vragen.

Graag tot ziens!
Hartelijke groet, Akasha
Evenement / Agenda delen: