Aarde Gongbad

Bewust terug naar Eden
07-03-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith | donderdag 7 Maart 2024 | Aarde Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

Baarmoeder
De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid.

Lichaam
Denkend in termen van geest, vertegenwoordigt de aarde het lichaam, het vat voor de ziel. Het draagt ​​iemand door een leven. Het lichaam is, net als de aarde, een geschenk dat aan de ziel wordt gegeven, waardoor het een bewust, lineair leven kan leiden. Het biedt de mogelijkheid van ervaring.

Het lostrillen van spanning
Luister naar de diepe trillingen van de aarde en reflecteer op je lichaam. Scan je lichaam op sensaties. Waar voel je je goed? Waar voel je pijn, stress, spanning, druk? Aard de geest naar het lichaam en het lichaam naar de aarde, en laat zijn trillingen door je heen gaan, waardoor je spanning loskomt.

Moeder aarde ontvangt
Laat de aarde je angst, stress en pijn ontvangen. Stel je deze gevoelens, gedachten en sensaties voor, merk deze dingen passief op, zonder oordeel. Deze dingen duwen ons uit ons lichaam en verwerpen de geschenken van de aarde.

Afvoeren via het eerste chakra
Stel je voor dat deze dingen moeiteloos naar beneden bewegen door een onzichtbare goot in je lichaam, naar beneden door je eerste chakra, naar beneden in de vloer, recht in de grond en diep in de aarde, ver in de gesmolten kern waar ze worden gesmolten tot basiselementen en gerecycled.

Unieke harmonische trillingen
Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

Het lichaam geeft zich over
De geluiden activeren het parasympatische zenuwstelsel: de rust- en herstelrespons van het lichaam en de frequenties van de instrumenten vertragen de hersengolven, waardoor een droomachtige toestand ontstaat die ons in staat stelt een innerlijke reis te maken waar ons gevoel voor tijd verdwijnt. We zijn dan in staat om mee te drijven en ons mee te laten nemen met de geluiden van de gong. Zoals bij de meeste vormen van genezing, kunnen we soms een emotionele bevrijding ervaren als het lichaam zich overgeeft en loslaat.

Niets doen
Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen.

Kosten € 25,00 per deelnemer.

Meer informatie vind je op onze website: www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: