Volle Maan Gongbad

Bewust terug naar Eden
25-01-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith | 25 Januari 2024 | Volle Maan Gongbad | Wolfsmaan

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.
Duur: 1 uur

Thema: Volle Maan, in het bijzonder de Wolfsmaan.
Er wordt gedacht dat de Volle Maan van januari bekend kwam te staan ​​als de Wolfsmaan, omdat de kans groter was dat je wolven in die tijd hoorde huilen. Traditioneel werd aangenomen dat wolven huilden van honger in de winter. Op 25 januari 2024 om 16:54 uur zal de maan helemaal vol zijn.
Deze maan herinnert je eraan altijd verbonden te blijven met God. Het onthult dat er een goddelijk rijk is dat over ons allemaal waakt. Daarnaast is de wolfsmaan een spiritueel teken van verlichting. Onder het heldere licht van deze maan kan jouw geest worden verlicht met frisse ideeën over hoe je een probleem kan oplossen waarmee je nu wordt geconfronteerd. De wolfsmaan biedt ook de zekerheid van succes in je carrière. Het betekent dat je veel positieve veranderingen in je leven mag verwachten.

Deze eerste maan van het nieuwe jaar is een bijzondere maan, omdat je deze kan gebruiken om jouw intenties te zetten voor heel 2024. Wil jij het allemaal anders, of heb jij een bescheiden lijstje aan veranderingen? Of heb jij wellicht een uitdaging, een probleem waar je mee worstelt? Het maakt niet uit. Zet ze op papier, neem ze mee naar het Volle Maan gongbad, daar kun je ze ceremonieel overdragen aan de maan.

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

De geluiden activeren het parasympatische zenuwstelsel: de rust- en herstelrespons van het lichaam en de frequenties van de instrumenten vertragen de hersengolven, waardoor een droomachtige toestand ontstaat die ons in staat stelt een innerlijke reis te maken waar ons gevoel voor tijd verdwijnt. We zijn dan in staat om mee te drijven en ons mee te laten nemen met de geluiden van de gong. Zoals bij de meeste vormen van genezing, kunnen we soms een emotionele bevrijding ervaren als het lichaam zich overgeeft en loslaat.

Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen.

Kosten € 25,00 per deelnemer
Meer informatie vindt je op onze website: https://www.bewustterugnaareden.nl/

Sat Nam! Sione Vallee
Evenement / Agenda delen: