Magische inca reis Peru en/of Bolivia 2024

Spirittours
14-06-2024
10:00
Peru
Noord-Holland
€ 2.495
vroegboek korting
reizen
retreat


Welkom op deze magische Inca-reis met Inca sjamanen door Peru en/of Bolivia!
Zou je graag een bijzondere sjamanistische reis naar Peru en Bolivia willen maken? Een reis waarbij je in contact komt met je originele staat van zijn in verbinding met alle natuurlijke krachten in jou zelf en om je heen? Ga dan mee op deze reis, avontuurlijke levensgenieter.

Dus, hou jij van rituelen en sjamanistische ceremonies op krachtplekken in de natuur? Ben je nieuwsgierig naar wat de oude wijsheid van dit land jou te vertellen heeft en wat maakt dat Peru jou zo trekt? Kom dan uitzoeken wat je ziel met dit prachtige land heeft en dompel je onder in de inspirerende wijsheid en voedende energieën van de oer oude Andes tradities en imposante krachtplekken van de Heilige Vallei in Peru.

‘Leven in verbinding met alle natuur krachten’
“Humans, become the elements and will become the world.
I am water, I am earth, I am air, I am fire. – Mathias de Stefano”

Wat gaan we doen?
Deze betoverende reis, geleid door Pampamesayok Don Hernan en Energie Master Anne Asbreuk, is een feestje en jij bent uitgenodigd om te ervaren wat de natuur en de krachtplekken van Peru en/of Bolivia jou te bieden hebben.

We gaan elke dag een heilige ceremonie doen op een prachtige Inca-krachtplek, waar we ons gaan verbinden met onze originele staat van zijn en de natuurlijke energieën die door je heen willen stromen. Elke ceremonie is een boost in je bewustzijn waarin je connectie met alle natuurelementen wordt versterkt.

De reis naar Peru en Bolivia is een sjamanistische reis die je verbindt met de originele natuur van jezelf, de aarde en de kosmos. Je gaat je tijdens de rituelen onder andere verbinden met de geesten van de bergen genaamd Apu’s en de energie van de condor, kolibrie, jaguar, slang en de zon en de maan.

We maken sjamanistische reizen met de oergodinnen die Nusta’s heten, krijgen een inwijding van de zusters van de Plejaden, ontvangen ‘ancient wisdom’ van de meesters van Sirius en Orion, doen een water ceremonie op het Titicacameer, gaan paardrijden op de berg van de healers Ausangate, reizen door diverse portalen, doen lichtwerk op initiatie plekken en bezoeken de lichtstad Machu Picchu.

Waarom met Anne en Don Hernan reizen?
Don Hernan is een internationaal gerenommeerde Pampamesayok, een expert in Inca Sjamanisme. Hij wordt wereldwijd gerespecteerd om zijn vele enthousiaste leerlingen voor zijn krachtige ceremonies en het voorleven van ‘belichaamde liefde’ voor Pachamama en het leven.

Anne (Heilig Vuur), is een Nusta Mesa-houder, werkt met de energieën van de Godinnen van de Andes en is kanaal voor het goddelijke vrouwelijke die ze in elk portaal verankerd. Ook werkt ze met de healers van de berg Ausangate en vele sterrenvolkeren zoals de zusters van de Plejaden en de meesters van Sirius en de Orion.

In de aanwezigheid van deze twee sjamanen, opent je hart vanzelf.
Beiden werken al jaren met elkaar en zijn zo ervaren met groepen en op elkaar ingespeeld dat ze de reis aanpassen aan de behoefte van de groepsleden die mee reizen. Ze volgen de vraag van de hen ziel en luisteren achter de woorden om iedereen de reis van zijn of haar leven te bezorgen.

Jouw innerlijke avontuur
Deze reis draait om jouw innerlijke beleving en het vervullen van je zielsverlangen. Het is een geschenk aan jezelf. Stel je voor: wandelen door adembenemende bergen, een inwijding ontvangen op het mooiste plekje van de berg terwijl een condor zegeningen brengt en Anne voor jou zingt en drumt.

Samen met gelijkgestemden, verblijf je in authentieke Peruaanse accommodaties, waar je levensenergie optimaliseert van 5D naar 7D / 12D. Ceremonies brengen balans en lossen blokkades op, terwijl je dieper verbonden raakt met spirituele en aardse aspecten van het leven.

Het is een innerlijke reis waar je leert instinctief wakker te worden, je impulsen te vertrouwen en je energieniveau te verhogen. Beheersing van deze energie opent de weg om je innerlijke passie en creativiteit te gebruiken om de Hemel op Aarde te creëren. De eenvoud van het Inca sjamanisme leert dat de enige wet de wet van harmonie is!

Don Hernan zal onze reis beginnen en eindigen met een despacho: bij de welkoms- ceremonie, verbinden we ons zowel als individu en als groep met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En we vragen de Apu’s en de sterren volkeren om een veilige reis. En bij de afscheids-ceremonie nemen we dankbaar voor alles wat we hebben mogen ontvangen van Peru, met respect afscheid van alle spirits en de groep.
Zowel Don Hernan als Anne leven ‘de Hemel op aarde’ en zijn lieve mensen die leven volledig vanuit het hart. Zij geven je diepe inzichten m.b.t. je zielenpad en verbinden je met je diepe ware natuur, in alle eenvoud en op een heel natuurlijke manier.

Voor meer praktische informatie ga naar: https://www.spirittours.nl/peru-heilige-valei-september/
Evenement / Agenda delen: