Lichtwerkersreis Portugal 2024

Spirittours
27-04-2024
10:00
Portugal
Noord-Holland
€ 1595
vroegboek korting
reizen
retreat


Ervaar nieuwe technieken van licht en energie werk
tijdens deze unieke spirituele reis naar krachtplekken in Portugal
Dompel jezelf onder in mystieke stargates en inter-dimensionale portalen in het prachtige Portugal, waarbij je op een unieke manier lichtwerk en energiewerk zult ervaren en leren inzetten, geleid door Anne Asbreuk en Saskia van Zanten.

Waarom deze reis?

Deze reis is bedoeld om op jouw specifieke manier van licht- en energiewerk te ervaren en te beoefenen. Samenwerken met je spirituele team en andere lichtwerkers zal niet alleen jou, maar ook de groep, de licht- en aardegrids, als ook de gehele mensheid versterken.

Deze reis gaat over wederopstanding, je gaat terug naar je orginele staat van zijn om op een diep niveau je te herinneren wie je bent en welke gaven bij je volle potentieel horen.
Je gaat met deze gaven aan de slag, zodat je volledig tevoorschijn gaat komen in je meesterschap.

Wat maakt deze reis bijzonder?

Portugal is doordrenkt met energetische krachten. De connectie met sterrenfamilies, oude Leylijnen, en de sporen van Atlantis maken het een unieke plaats voor energiewerk en diepe verbinding met spirituele krachten. Ook is er een link met de oude tempeliers. We bezoeken krachtplekken in Fatima, Tomar, Evora, Sintra en En Dornes, waar we samenwerken met de energieën die daar resoneren.
Deze reis nodigt mensen uit om in hun spirituele meesterschap te gaan staan en volledig zichtbaar te worden in ieders unieke manier van het uitoefenen van licht- en energiewerk.
Alle deelneemsters worden uitgenodigd om nog meer te vertrouwen op hun diepste gevoelens en instinctieve ingevingen en om voorbij het ego te verbinden met alles wat er is. Een krachtplek is hier een prachtige oefenruimte voor. We zullen onder andere gaan werken met de metatron cube, ‘sound’ en channeling op de hoog vibrerende krachtplekken.

Deze reis gaat op de flow en vraagt aan een ieder mee te bewegen met het moment, zodat iedere deelneemster die aandacht krijgt die ze nodig heeft om vol tot bloei te komen.

De energie van de groep en de groepsmissie zijn in deze reis belangerijk. De groepsmissie kan pas ontstaan als de groep gevormd is. En dit is vaak enkele dagen voordat de reis begint. De reis is dan ook echt maatwerk.

Wat gaan we doen?
Op deze reis ga je lichtwerk en energiewerk doen op jouw specifieke manier.

Je wordt uitgenodigd om je te openen en te verbinden met de natuur in de breedste zin van het woord. Dus met je eigen natuur, de krachtplek, de kosmos en de (holle) aarde.
Je wordt uitgenodigd om met al je zintuigen volledige aanwezigheid te zijn in je lichaam en je van hieruit te openen voor dat wat zich aan gaat dienen. Je volgt je diepe instinct en weten op de krachtplek en je laat je leiden door de energie en je eventuele samenwerking met je spirituele begeleiders. Je versterkt jouw communicatie met je spirituele team en de natuur elementen.

De Inca sjamanen spreken over 4 niveau’s van bewustwording. De eerste is God is buiten jou. De tweede is God is in jou. De derde is dat God werkt door jou heen en de vierde is dat God met jou samen creëert. Tijdens deze reis gaan we ons bezig houden om van bewustwordingsniveau 3 naar 4 te gaan. Het bewust samen met de spirituele helpers en natuur elementengaan vanuit een natuurlijke stroom gaan laten ontstaan wat de bedoeling is voor jouw ziel om tot volledige bloei te komen zodat al je potentieel wordt aangesproken.

Deze reis geeft jou een dieper inzicht in wie jij van nature werkelijk bent in verbinding met al wat is.

Waarom met Anne en Saskia?

Al drie jaar lang reizen Anne en Saskia vol enthousiasme en toewijding met een groep lichtwerkers naar Portugal om deze unieke reis mogelijk te maken. Ze hebben beiden een passie om anderen in hun kracht te zetten. Anne is zeer ervaren in energiewerk en moedigt deelnemers aan om net dat extra stapje te zetten om meer uit zichzelf te halen. Ze ziet de innerlijke kracht in iedereen en focust tijdens de reis sterk op het bundelen van de groepsenergie en -missie. Saskia is een vertrouwenspersoon en blinkt uit in channelings en lichtwerk. Ze vormt een veilige steun voor alle deelnemers, beschikbaar voor persoonlijke processen wanneer dat nodig is. Saskia heeft een grote vaardigheid in het begrijpen en sturen van zachte, verbindende energie. Anne heeft een talent om passie aan te wakkeren en het innerlijke spirituele vuur te ontsteken. Ze hebben beiden oog voor wie je werkelijk bent en wat je ziel nodig heeft.

Tijdens deze spirituele reis willen zij jou uitnodigen om je eigen alchemist te worden. Hiermee kun je de energie en licht-kracht ontwikkelen om je eigen realiteit te creëren.
Ga mee op dit innerlijke avontuur en sta op als alchemist in jouw eigen meesterschap op het gebied van licht- en energiewerk.

Voor meer praktische informatie zie: https://www.spirittours.nl/portugal-juni2023/
Evenement / Agenda delen: