Levensvragen – op zoek naar antwoorden in de esoterie

Phoenix Dynamics
11-06-2024
20:00
Utrecht
Utrecht
€20
doelgroep korting


Ondanks een relatief comfortabel leven, voel je misschien wel eens gedesillusioneerd of mis je iets in je leven. Misschien, als je kijkt naar de wereld om ons heen, voel je je ontevreden over wat wij, mensen, hebben gecreeërd.

Over de eeuwen hebben veel mensen deze zelfde gevoelens gehad, en zichzelf levensvragen gesteld:

Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Is er meer in dit leven?

Deze vragen leidden mensen naar het vinden van antwoorden in de ‘esoterie’, in ‘het verborgene’ dat zich richt op een grotere context van de mens in relatie tot het leven en het universum. Deze esoterische kennis is bewaard gebleven en is nog steeds relevant voor ons vandaag. Het kan gevonden worden in o.a. symboliek, universele wetmatigheden en esoterische lessen over de menselijke aura en de werking van ons lichaam.

Wil je ontdekken hoe je deze esoterische kennis kunt ontsluiten en antwoorden kunt vinden op jouw levensvragen? Je bent welkom op één van onze introductieavonden.

Om je aan te melden (of voor het stellen van een vraag) kun je een bericht sturen via de contactpagina op onze site. Ga hiervoor naar https://www.phoenixdynamics.nl/ en klik rechtsboven op 'contact'. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@phoenixdynamics.nl.

Meeste dinsdag avonden in 2024
Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht
Start 20:00 uur, Prijs € 20 / Studenten € 10

Evenement / Agenda delen: