Human Design (Introductie avond)

Phoenix Dynamics
27-02-2024
20:00
Amersfoort
Utrecht
€20
doelgroep korting


Een spirituele reis door het menselijk lichaam.

Heb je je ooit afgevraagd in welke prachtige machine je leeft? Het 'menselijk complex' is werkelijk een schitterend kunstwerk. Je bent van harte welkom om het ontwerp van ons fysieke en energetische leven te ontdekken en te verkennen tijdens dit 5-weekse programma over Human Design. Het is mogelijk om het hele programma te volgen of een enkele bijeenkomst bij te wonen.

Voor wie?

Spreekt het onderwerp je aan of ben je op zoek naar een diepere betekenis in het leven? Voel je welkom om je aan te sluiten voor een inspirerende avond.

Organisator

Phoenix Dynamics zijn de open activiteiten, georganiseerd door de Phoenix Fellowship, waar je ons kan ontmoeten en kennis kan maken met wat onze school te bieden heeft. Je kan zo een spirituele levensbeschouwing ontdekken die past in onze tijd. Onze school biedt op verschillende manieren nieuwe inzichten gebaseerd op eeuwenoude esoterische wijsheid. Dit leidt tot nieuw begrip van het ontwerp van de mens en onze functie binnen het grotere geheel.

Programma

Bones, Blood and nerves (6 februari)
Mind and Emotions (13 februari)
The human Aura (27 februari)
Our 5 energy centers (5 maart)
The bigger picture (12 maart)

De bijeenkomsten zijn meestal in makkelijk te volgen Engels. Zo nodig helpen wij je graag met vertalen.

Planning

19:45 – 20:00: Tijd om te arriveren en een kop thee te drinken.

20:00 – 22:00: Bijeenkomst over Human Design.

Setting

De meeste bijeenkomsten worden bezocht door 5 tot 10 studenten en geleid door een ervaren leraar. Het is mogelijk om vragen te stellen, maar ook om alleen te luisteren. Het is een veilige omgeving waarin we hopen dat je een inspirerende avond beleeft.

Contact

Je bent van harte welkom om de introductie bijeenkomst bij te wonen. Om je aan te melden (of voor het stellen van een vraag) kun je een bericht sturen via de contactpagina op onze site. Ga hiervoor naar https://www.phoenixdynamics.nl/ en klik rechtsboven op 'contact'. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@info@phoenixdynamics.nl. Studenten kunnen aansluiten voor een gereduceerd tarief van €10,-.

Locatie

Synergos
Regentesselaan 21
Amersfoort


Evenement / Agenda delen: