Aardevrouwen Gathering

Earthmama Connects
14-06-2024
14:00
Het Zonnehuis Loenen
Gelderland
€330-450
nieuwe-aarde
retreat


Een oproep aan alle Aardevrouwen: kom en laat je stem horen. Je krijgt de gelegenheid om je verhaal te vertellen. Wat draag jij bij aan de aarde: waar gaat jouw aandacht naar uit? Dit is de tijd dat het vrouwelijke weer in balans wordt gebracht met het mannelijke. Vrouwen zijn de voortrekkers van de nieuwe tijd, nog nooit zijn er zoveel vrouwen actief geweest in het ontwikkelen van zichzelf en hun verbinding met de aarde. Hoe kunnen we met elkaar zorgen voor een betere balans, een betere wereld? Hoe kunnen we thuiskomen bij onszelf en op de aarde?

Wat is jouw visie?

Je krijgt de mogelijkheid om met elkaar je visie uit te wisselen in vrouwen cirkels, die ieder een eigen levensthema hebben: Geboorte, Opvoeding, Onderwijs, Relaties, Gezondheid, Persoonlijke Ontwikkeling en Dood. We gaan onze visies voor een meer natuurlijke toekomst samenstellen en de bedoeling is dat we deze visie naar buiten brengen, zodat we anderen kunnen inspireren. Dit kan via meerdere kanalen: social media, een boek, podcast of video. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning, verbinding en expressie. We gaan bosbaden, bron dippen, dansen en zingen rond het vuur. Het eten is vegetarisch: heerlijk en gezond. Al in al een weekend om weer herboren de wereld in te gaan.

Het weekend wordt afgesloten met een mooi Zomer Solstice Ritueel om onze gezamenlijke visies in de kracht van de zon te zetten.
Evenement / Agenda delen: