Aardevrouwen Gathering

Earthmama Connects
06-09-2024
14:00
Orvelte
Drenthe
€ 160
naar draagkracht


THUISKOMEN IN ZUSTERSCHAP
Centrum Zunnekaant, Orvelte Drenthe

Uitnodiging
Lieve (Aarde)vrouw, je bent van harte uitgenodigd om op een prachtige krachtplek in de natuur samen te komen en te verbinden.

Vrouwen zijn de voortrekkers van de nieuwe tijd, nog nooit zijn er zoveel vrouwen actief geweest in het ontwikkelen van zichzelf en hun verbinding met de aarde. Hoe kunnen we met elkaar zorgen voor een betere balans en voor de aarde? Hoe kunnen we dit verenigen met ons leven nu, in de dagelijkse dingen die we doen en hoe kunnen we elkaar hierbij steunen en inspireren? Hoe kunnen we thuiskomen bij onszelf en op de aarde?

Programma
Je krijgt de mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen in vrouwencirkels.
Hoe kunnen we meer zusterschap, intuitie en natuurlijk leven creëren? Hoe kunnen we samen bijdragen aan een betere aarde en toekomst van de wereld?

Op het programma staan: wandelen in het bos, dansen om het vuur, mediteren en drummen. Uiteraard zullen we ons ook met de elementen verbinden, die op deze mooie plek volop aanwezig zijn. Er is veel ruimte om te delen, te verbinden en als je wilt even op jezelf te zijn. Niets moet, alles mag.

Het weekend wordt afgesloten met een mooi Herfst Equinox ceremonie om onze gezamenlijke visies kracht bij te zetten.

Voel je de roep om een bijdrage te leveren aan een betere wereld en gezien/gehoord te worden in verbinding met gelijkgestemden? Je te laten inspireren? Meld je aan bij Earthmama Connects.
Evenement / Agenda delen: