Mandala ademcirkel voor vrouwen

Leonie Poth en de Vergevingscode
19-01-2024
19:00
The Golden Tree Lonneker-Enschede
Overijssel
€40
healing
workshop


Een ademcirkel is een vorm van zelfzorg.

Je neemt tijd om je lichaam te laten ontladen, om emoties te laten stromen, om inzichten te krijgen die op dat moment nodig zijn, met het verlangen om zelfcompassie te vinden. Je verbind je weer met je eigen gevoelens en verlangens.

Tijdens ademwerk gebruik je een speciale ademhalingstechniek: ook wel ‘het verbonden ademen’ genoemd. Een eenvoudige ademhalingsmethode die jou vrijwel direct in een natuurlijke en diepe ademhaling brengt. Een diepe ontspannen buikademhaling, waarbij je door je mond ademt zonder een pauze in te lassen tussen de in- en de uitademing.

We starten met een sharing en uitleg en meditatie. Op zachte matrassen, in de schemer en met een begeleidende muziek, liggen we en volgen we wat zich aandient. Duur; ongeveer 90-100 minuten uur in totaal. De zorgvuldige begeleiding zorgt dat er een veilige bedding is. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn er 1 of 2 begeleidsters.

Herken jij je hierin?

- Ben jij altijd maar voor anderen aan het zorgen?
- Ben jij zelfs zo goed hierin maar weet je niet meer hoe je in balans blijft?
- Voel je dat iets je tegenhoudt om verder te kunnen gaan?
- Heb je het idee dat je meer taken op je neemt dan bij je passen?
- Merk je dat leeg raakt, tegen een burn-out aanloopt of zelfs fysieke klachten krijgt?

Dan wil je lijf iets vertellen.
Het lijf communiceert met je, juist wanneer je adem stokt, woorden niet gevonden worden en in het hoofd blijven dwalen. Er vindt geen uitweg plaats dus je lijf is een opslagplaats van onverwerkte emoties en ervaringen geworden.

Wanneer?
Elke 3e vrijdagavond van de maand - van 19:00 - 22:00 uur (inloop 18:40)
*Check www.leoniepoth.nl/agenda voor recente info en om aan te melden.

Leonie Poth is op ademwerk gebied opgeleid als soulcoach bij Lars en Tanja Faber en vaste begeleider bij de Gewijde Reis in ademwerk en plantmedicijn ceremonies.
Evenement / Agenda delen: