Start Groeitraining Je Eigen Wijze Weg

Jeanette Venema Opstellingen en Therapie
09-02-2024
14:00
Echten, nabij Hoogeveen
Drenthe
€ 425


Groeitraining je eigen wijze weg (deel 1) is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk.

In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.​

Voor wie?
De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met het Aumm Instituut, met innerlijke kindwerk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is het traject heel geschikt. Er kan ook een meer concrete aanleiding zijn om deel te willen nemen.

Data:
Zaterdag 13 januari 10-12.30 uur (kennismakingsworkshop, optioneel )
Vrijdag 9 februari 14-17 uur (dagdeel 1)
Vrijdag 16 februari 14-17 uur (dagdeel 2)
Zaterdag 2 maart 10-17 uur (dagdeel 3 & 4)
Vrijdag 15 maart 14-17 uur (dagdeel 5)
Zaterdag 23 maart 10-17 uur (dagdeel 6 & 7)
Zaterdag 6 april 10-13 uur (dagdeel 8)

De prijs van de training bedraagt 425 euro. De prijs van de kennismakings-workshop bedraagt 10 euro. Dit wordt in mindering gebracht bij deelname aan de training.

Locatie:
D'Olde Karke
Zuidwolderweg 8
7932 PP Echten (nabij Hoogeveen)

Voor informatie & opgave:
Jeanette Venema: 06- 10479308 of info@jeanettevenema.nl
Nienke Nijta Huikeshoven: 06- 19800706

www.jeeigenwijzeweg.nl
Evenement / Agenda delen: