Concert – Jennifer Ann

Op Hodenpijl
11-02-2024
12:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 25,-
muziek, zang en dans


Jennifer Ann is een bezielde singer song writer en speelt recht vanuit het hart. Ze heeft veel inspiratie opgedaan tijdens haar reizen. Waar ze o.a leerde van inheemse volkeren, oude wijsheden en moeder aarde. Al deze ervaringen heeft ze weten te vertalen in haar muziek, door middel van (helende) mantra’s en haar eigen geschreven liedjes.

Naast muziekconcerten geeft Jennifer Ann ook al jaren workshops, retraites en helende sessies. Ze werkt hierbij met muziek, adem, lichaamswerk en rituelen. Alle kennis die ze heeft opgedaan over de afgelopen 18 jaar, weeft ze samen tot een geheel waarin ze gedreven is mensen te laten voelen om hun vuur en passie te activeren en naar binnen te keren om hun innerlijke kern te vinden. Vanuit deze plek kunnen mensen weer voelen wie ze zijn en wat hun doel in het leven is.

Haar muziek heeft zo’n zelfde uitwerking op mensen. Het raakt, verbind en verdiept de verbinding met de ziel. Mensen omschrijven haar stem als een moeders omhelzing; Warm, helend en vol compassie.

Ze heeft inmiddels 4 album uitgebracht, waarvan haar laatste in 2022. In 2019 werd haar werk bekroond met een “Peace Song Award” in the Verenigde Staten.
Na een korte break in 2023, komt ze terug met nieuwe inzichten, invloeden en liefde voor muziek en het leven. Dit deelt ze graag met haar publiek.

Je word met liefde uitgenodigd het zelf te ervaren.

Prijs concert: € 25,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

https://ophodenpijl.nl/evenement/jennifer-ann-concert/
Evenement / Agenda delen: