Meer energie, meer plezier – Sonja Kimpen

Op Hodenpijl
08-02-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
workshop


Op donderdag 8 februari brengt Sonja Kimpen, Belgische master gezondheidsexperte met 40 jaar ervaring haar kennis Op Hodenpijl. In dit inspirerende seminar gebruikt Sonja haar enthousiasme en haar jarenlange coach ervaring ervaring mét humor om op een gemakkelijke manier een boost te geven aan vitaliteit en energie. Ze inspireert je om via kleine acties grote resultaten te boeken. Sonja’s coachingstijl is no nonsens en down to earth. Géén diëten, trends, hypes, calorietjes of heftig sporten. Wel tonnen gezond verstand en de laatste inzichten rond hersen-en hormonen wetenschap.

In het hart van Europa, net over de grens, ligt een land waar men geniet van het goede leven: België. De Belgen zijn trots op hun Bourgondische levensstijl en weten als geen ander wat écht genieten is. Maar wat als deze levenslust gecombineerd kan worden met een gezonde levensstijl? Die vraag heeft Sonja Kimpen, de Belgische master gezondheidsexperte met 40 jaar ervaring, zich gesteld. Sonja Kimpen is geen onbekende in de Belgische gezondheidswereld. Ze heeft in Vlaanderen met haar 18 bestsellers al een miljoen boeken verkocht. De Vlamingen kennen haar vooral van Tv-programma’s als “Je bent wat je eet”, “Terug in je trouwkleren” en sportievere programma’s zoals “De grote sprong” waar ze met haar zoon Niels deelnam, en “Sterren op de dansvloer” waar ze beide keren een eervolle derde plaats behaalde.

“Waar het in de jungle van gezonde levensstijl vaak gaat over calorietjes tellen, grammetjes wegen, wetten en regeltjes gaat het in België vooral over plezier, genieten en energie. Ik wil deze twee werelden samenbrengen”, zegt Sonja.

Ze benadrukt dat ze niet de laatste hype of trend nastreeft. “Ik schuw van trends die het metabolisme en het zelfrespect van veel mensen hebben verwoest. Sonja is resoluut: “Goesting, dat is waar het om draait.” Ze wil mensen inspireren om met ‘goesting’ te kiezen voor een energieke dynamische levensstijl, zonder het plezier in eten te verliezen.

Maar waarom nu de stap naar Nederland? Al twee decennia lang zoeken Nederlanders mij actief op in België. Zowel fysiek, over de grens via de fitreizen, de theatervoorstellingen, alsook door digitaal deel te nemen aan haar baanbrekende online lessen of mijn nieuwsbrieven enz. Deze langdurige verbinding met het enthousiaste Nederlandse publiek is een fijn teken van het vertrouwen dat ze in mijn methode en aanpak hebben”, zegt Sonja. “Nu voel ik dat het moment rijp is, niet alleen om deze virtuele band te behouden, maar ook om persoonlijk een diepere connectie met mijn Nederlandse buren aan te gaan. Ik wil hen van dichtbij inspireren en ondersteunen in hun gezondheidsreis.”

Bovendien is het zulk mooi waterland en heb ik nu meer tijd, ik heb mijn grote Fitness-coachcentrum zaak verkocht en hoef niet meer een dagelijks een team van 24 personen te leiden. Mijn kinderen zijn het huis uit,” vertelt Sonja, die moeder is van twee zonen van 30 en 33 en trotse grootmoeder van twee kleinkinderen en derde op komst. “Juist door mijn leeftijd, geboren in 59 geeft mensen vertrouwen dat ik met kennis én levenservaring spreek. Want in de beste vorm op 30 jaar is natuurlijk iets heel anders dan in de beste vorm zijn op 40 of 60 jaar en ouder.

De Nederlandse gezondheidssector kan zich opmaken voor een frisse wind uit België. Gezond leven met een vleugje Belgische charme, gebracht door een experte met decennia ervaring. Het is tijd om te genieten met ‘goesting’!

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: