Op reis naar jezelf met een helende meditatie.

Praktijk Ank de Groot
18-01-2024
19:30
DE ZILK
Zuid-Holland
€125.00


Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Voor vele mensen is het niet eenvoudig te ontspannen, met alle prikkels die we binnenkrijgen. En dan lukt het ook niet om stil te worden in het hoofd. Wij zijn gewend geraakt aan de drukte in ons hoofd, stress, pijn en ongemak.

Tijdens mediteren focussen we op het NU. Mediteren leert ons bewuster en opmerkzamer te worden, waardoor we steeds meer tijd in het NU doorbrengen en de kwaliteit van ons leven verbetert.

We zullen extra aandacht geven aan het loslaten wat je niet meer nodig hebt, vooral hetgeen wat je onbewust opgepikt hebt en ervoor zorgt dat je steeds minder met jezelf verbonden bent; het opschonen van jouw energieveld zodat je weer kan gaan stromen.

De les wordt op gevoel gegeven door Ank de Groot, zij zal op geheel eigenwijze een stapje verder gaan dan normale meditatie lessen.

“Ik neem je mee op reis, een reis in jezelf. Naar wie je in diepste wezen bent. De lessen zullen meer verdieping in jezelf geven: rust in je hoofd, het luisteren naar je hart en het waarnemen van je lijf. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt in en om je heen. Ervaar de liefde en kracht in jou en vergroot jouw intuïtie.”

Voor wie : bijvoorbeeld als je hoog gevoelig bent, als het je niet lukt om uit je hoofd te komen, rust te krijgen, te ontspannen en stil te worden.

De helende meditaties vinden plaats op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, je kunt je opgeven voor een reeks van 5 lessen.

Data reeks: 18 en 25 januari, 1 februari, 8 en 15 februari.
We starten de avond om 19.30 en het duurt tot 21.30 uur.

Je verbindt je voor 5 avonden.
Er is ruimte voor 6 deelnemers.
Evenement / Agenda delen: