Sri Kalki Soma Deeksha Event

SRI KALKI SOMA DEEKSHA EVENT - Wonderen bestaanwel, maak het nu zelf mee!
09-02-2024
19:30
Kaap Steendam
Groningen
€ donatie
vrijwillige bijdrage


Vrijdag 9 februari 2024:
Een avond vol verrassingen in Steendam voor nieuwsgierige mensen die beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde.

Op deze datum staat er iets heel wonderlijks te gebeuren in Dorpshuis Kaap Steendam.
Een avond zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Deze avond zul je letterlijk gaan zien en ervaren dat er wonderen bestaan!

Deze wonderen maken tienduizenden mensen over de hele wereld dagelijks al vele jaren mee.
En nu komt “het wonder” – ook wel ”Het Grote Compassievolle Licht” genoemd, naar Steendam. Uniek!

En het enige dat je meeneemt is een vol, nieuw, nog ongeopend flesje water zonder koolzuur.

Je maakt kennis met “Het Grote Compassievolle Licht”. Dit is een groep Lichtwezens die de mensheid helpt om zich gelukkiger en vreugdevoller te voelen, zodat ze niet meer hoeven te lijden. Dit betekent: niet meer piekeren, niet meer zorgen maken, eenzaam zijn, verdrietig, boos, angstig of wanhopig zijn.

Deze Lichtwezens helpen ook bij geldproblemen, relatieproblemen, gezondheidsproblemen, en familie/gezinsproblemen. Eigenlijk helpen ze bij alle soorten problemen.

Hoe we weten van het bestaan van deze groep Lichtwezens, is via een bijzonder echtpaar uit Zuid-India. Zij hebben de grote missie om alle mensen op de hele wereld naar een hoger bewustzijn te brengen waardoor mensen gelukkig worden. Want, zeggen zij;
“Gelukkige mensen creëren een gelukkige wereld”.

Dit echtpaar werkt al meer dan 30 jaar samen met Het Grote Compassievolle Licht /de groep Lichtwezens. Ook geven zij online cursussen en programma’s vanuit India, waaraan iedereen mee kan doen.

Het wonder van de avond:
Je neemt een nieuw ongeopend flesje water mee. De Lichtwezens van Het Grote Compassievolle Licht zullen op deze avond dit water veranderen in een wondersubstantie, ook wel Soma genoemd.

Deze Soma kan worden ingezet voor een geldprobleem of een relatieprobleem of een gezondheidsprobleem of welk probleem dan ook. Of wanneer je een hartenwens hebt die je heel graag vervuld wilt zien, kun je daar ook Soma voor vragen.

Je zult OF letterlijk zien dat er iets in het water is veranderd OF je merkt dat de structuur van het water is veranderd OF dat de kleur van het water is veranderd OF dat je merkt dat het water heel anders voelt als je het drinkt EN/OF dat je merkt dat er iets in je verandert, nadat je een paar slokjes hebt genomen en even met je ogen dicht hebt gezeten.

Hoe dan ook; er zàl iets veranderd zijn!

Sommige mensen hebben direct een ervaring of een inzicht over de situatie waar ze hulp voor vroegen. Andere mensen ervaren later dat er iets veranderd is. De ervaring kan kort duren of langer of zelfs blijvend zijn.

Hieronder twee ervaringen:
Ervaring 1)
“Ik had kiespijn en ik kon pas de week erop bij de tandarts terecht. De pijnstillers werkten niet goed genoeg. Ik vroeg aan Het Grote Compassievolle Licht om genezing van de kiespijn. En echt waar.. na 3 slokjes van het water verdween mijn kiespijn en die is ook niet meer terug gekomen. Ik kon de tandarts afzeggen”.

Ervaring 2)
“Ik voelde heel hoge energie tijdens de avond en het was heel vredig. Het water kreeg bubbeltjes en toen ik er een paar slokjes van nam, kwam er een diepe vreugde, grote vrede en grote innerlijke rust in mij. Heel speciaal. Het voelde als Thuis komen. Ook de dagen erna werkte het door”.

Over ons:
Wij, Marian, Ranjana en Lisette en Sasja, zijn al jaren in contact met de Lichtwezens van ‘Het Grote Compassievolle Licht’ en we maken dagelijks wonderen mee. Alles in het leven is zoveel gemakkelijker geworden sinds we weten dat we ieder moment om hulp kunnen vragen dat regelmatig vrijwel direct wordt ingewilligd.

Het is de eerste keer dat we zoiets organiseren in Steendam dus we hopen dat je erbij bent! Neem je familie, vrienden, kennissen, buren mee. Hoe meer mensen weten dat dit bestaat, hoe eerder we een samenleving van meer welzijn kunnen creëren.


Praktische gegevens:

Datum: vrijdag 9 februari 2024
Tijd: 19.30- 22.00 (inloop vanaf 19.00)

Plaats: Dorpshuis Kaap Steendam.
Adres: Damsterweg 20, 9629 PD Steendam.
Parkeren: gratis, op de Parkeerplaats tegenover Damsterweg 20.

De avond is op basis van donatie om de kosten te kunnen dragen.

Aanmelden:
Verplicht ivm koffie/thee/stoelen neerzetten, via Facebookpagina van Oneness Noord.
Graag aangeven met hoeveel mensen je komt.

*Meenemen: een nog nieuw ongeopend flesje water zonder koolzuur.

Aangezien er na 17.00 geen bussen meer rijden van Appingedam naar Steendam, heb je geen eigen vervoer mail ons dan: Vergoeding voor vervoer vanaf Station Appingedam €4,50 p.p retour. Of kijk of je met iemand mee kunt rijden.

Evenement / Agenda delen: