Ceremonial Cacao en Opstellingen

Frido Bijl
16-03-2024
10:00
Centrum Zuiderlicht, Breda
Noord-Brabant
€130
healing
workshop


CEREMONIAL CACAO EN OPSTELLINGEN

Dit is een workshop waarin je je dieper kunt verbinden met je innerlijk licht. De opstellingen zijn openend en gericht op de terugkeer naar je licht(essentie).

Ceremonial Cacao en Livemuziek
Voorafgaand aan de opstellingen is er een cacaoronde. Door de cacao stem je je dieper af in jezelf. Het is bijzonder om te voelen hoe ceremonial cacao je hart meer opent. In een hartmeditatie keer je dieper naar binnen, zodat de energie nog meer kan gaan stromen. Je verplaatst je bewustzijn naar je hart, de toegang naar je ziel. Frido zal de cacaoceremonie begeleiden met gitaarmuziek. In een deelronde spreek je je intentie uit waarmee je deze dag wilt gaan werken.

De beweging van de ziel
Tijdens deze dag vindt er op diepere lagen heling plaats. Mijn energie is volledig afgestemd op de groep. Zoekend naar de opening en de beweging die de ziel wil maken naar meer verbinding. Openbaring, erkenning en doorleving van de werkelijkheid werkt diep door. De eenwording met de bron staat centraal en is de toegang tot bevrijding en verwezenlijking.

In (her)verbinding met je hart
De door het leven gecreëerde lagen, hebben je verbinding met je hart in meer of mindere mate overschaduwd. De transformatieve combinatie van ceremonial cacao en opstellingen laten je weer terug in verbinding te komen met je hartenergie. Cacao helpt je je diepere gevoelens en emoties gemakkelijker te bereiken en te (door)voelen.

Krachtige synergie
De grote waarde van de groep is de samenbundeling van energieën die krachtig werkt. Hierin bevordert onze collectieve energie het proces. Het werk in de groep is intens, kwetsbaar en intiem. De aanwezigheid van vertrouwen, liefde en veiligheid geven ruimte om je volledig en veilig te uiten.

Zaterdag 16 maart 2024
Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda
Tijd: 10:00 tot 17:45 uur (inloop is 9:45 uur)
Max. 6 personen (alle deelnemers krijgen een opstelling)
Deelname: 130 euro
Inbegrepen: thee en water (lunch zelf meenemen)

Kijk voor meer informatie, een overzicht van de data en locaties:
www.fridobijl.com/ceremonialcacaoenopstellingen

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@fridobijl.comEvenement / Agenda delen: