Re-united Netwerk en Creatiebodem

Kirstie en Patrica
03-01-2024
19:00
Oirschot
Noord-Brabant
€0
community
networking


Re-United, waar we samen streven naar persoonlijke en professionele groei in het nieuwe jaar.
Op 3 januari organiseren wij, Kirstie en Patricia, een gezellige kennismakingsborrel voor iedereen die klaar is voor een volgende stap in 2024.

Re-United is meer dan een netwerk; het is een creatieve voedingsbodem voor iedereen die bereid is zijn volledige potentieel te ontdekken en benutten. We geloven dat jouw persoonlijke groei de sleutel is tot het succes van jouw onderneming. Vaak beperken we bewust of onbewust ons grootste potentieel, en daar gaan wij samen met jou verandering in brengen.

Omdat het jaar 2024 vraagt om transformatie en het meebewegen met de hoge energiefrequenties die jij voor jezelf vertaalt, hebben wij Re-United gecreëerd. Het is een plek waar we samen kunnen sparren, leren, ontwikkelen, groeien, de juiste expertise kunnen inschakelen, presenteren, pitchen, coachen en gecoacht worden, zodat we persoonlijk en zakelijk kunnen groeien naar ons mooiste en meest moeiteloze leven.

Deze avond is geheel vrijblijvend.

De jaarplanning voor het komende jaar ligt al vast.
• Dinsdag 6 februari
• Dinsdag 2 april
• Dinsdag 4 juni
• Dinsdag 10 september
• Dinsdag 29 oktober
• Dinsdag 10 december

Je hebt de mogelijkheid om eenmalig gratis kennis te komen maken. Als je besluit aan te sluiten, kun je een abonnement afsluiten voor één jaar, waarin we zes keer samenkomen. De kosten voor een jaar bedragen 188 euro.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er enorm naar uit om samen met jou te groeien en te bloeien bij Re-United!

Jouw unieke expertise is van onschatbare waarde; onderschat jezelf niet.
Evenement / Agenda delen: