United – 2-daagse

Nick en Kirstie
13-04-2024
10:00
oirschot
Noord-Brabant
€444
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


United, een feestje dat je niet wilt missen!

Op zielsniveau staat al heel lang vast dat we in United op deze data samen komen met een groep krachtige Lichtwerkers om ons te verenigen om onze Lichttrilling en die van de aarde te verhogen. Om jouw evolutieproces te verlichten. Om te doen waarvoor we op aarde zijn. Misschien voel jij de energie achter United al door gewoon het woord te lezen.

Omdat jij al heel lang voelt dat jij voor iets groters op aarde bent. Je kunt het niet verklaren, je voelt dat gewoon. Ik hoef ook niet veel woorden te typen voel ik.
Want de mensen die klaar zijn voor United en om hun bijdrage te leveren in het evolutieproces voelen de energie achter United.

Sommige alleen al door het lezen van de naam en anderen door even bewust af te stemmen op de energie van United.
Elk woord dat ik typ dekt maar half de lading van hoe het gaat zijn.

Waarom gaan we dit doen op 13 & 14 april? Omdat we als mensheid klaar zijn voor de volgende stap in onze evolutie. Je wordt uitgenodigd om vol overgave en met plezier in het nieuwe energetisch veld te stappen.

Geavanceerde Lichtwezens staan klaar om je te gidsen. De reis zal vernieuwend en bewustzijnverruimend zijn, afgestemd op jouw unieke broncode, zielenlicht en evolutieproces. Om de wereld te laten zien wie jij echt bent.

We reizen af naar een heilige plek waar eeuwenoude kennis ligt opgeslagen. Kennis waar we tot nu toe niet bij konden, omdat het was afgeschermd van de mensheid. Nu mag jij het je weer herinneren en verspreiden in de wereld om het evolutieproces te verlichten.

Een kantelpunt, een nieuw begin.
Een krachtig portaal wat open gaat.
Stap jij er op 13 & 14 april mee in?
Evenement / Agenda delen: