Het Verlichtingspad van de Ziel (met Peter Hudoba)

Meditatie & Inspiratie Platform
20-01-2024
13:00
Zoom
Online
€45,00
kwantum korting
healing
meditatie


Welkom bij het verlichtingspad van de ziel!

Laat je inspireren over de kracht en vreugde van jouw verlichtingspad.

Leer hoe je je leven en werk kunt afstemmen op het pad naar verlichting.

Iedereen is van harte welkom bij beide dagen, waarbij de zondag extra afgestemd is op de meer gevorderde zoeker naar spiritualiteit.

Tijdens deze 2 workshop middagen zullen Peter, Harriët, Hetty en Dennis je vertellen over het Tao verlichtingsproces zoals Dr. en Master Sha dit mogelijk maakt en hoe je je privéleven en werk kunt afstemmen op het pad naar verlichting. Door middel van uitleg en oefeningen zal het team de deelnemers een persoonlijk ervaring brengen met de verlichtende en transformerende kracht van Tao (Bron).

Dit weekend is zowel geschikt voor oprechte zoekers naar spiritualiteit als voor anderen die het Tao onderricht van Master Sha verder willen verkennen. De zaterdag workshop is voor alle soorten mensen, ongeacht je levensovertuiging, achtergrond of ervaring. Iedereen is welkom, alhoewel enige ervaring met spiritualiteit wel een meerwaarde is. De zondag workshop is afgestemd op de wat meer gevorderde zoekers naar spiritualiteit, maar ook hier is iedereen van harte welkom.

In de anderhalf uur durende vervolgsessie op 26 november 2023, zal het team een samenvatting geven van de belangrijkste onderwerpen, principes en oefeningen, zoals onderwezen tijdens de tweedaagse workshop en zullen de door deelnemers aangevraagde diensten worden overgedragen.

Investeer in jouw pad naar verlichting en meld je haan!

AANMELDEN via de community agenda op de website https://meditatieplatform.nl

Er is een korting als je op beide dagen deelneemt
Evenement / Agenda delen: