Klank Cirkel Meditatie

Maggie Tahalele
07-04-2024
13:00
Amersfoort
Utrecht
€35
healing
meditatie


Ontvang op deze middag twee geleide meditaties onder begeleiding van mijn zelfgemaakte klankschalen, Klankbellen, Klankbuis en Gong.

Wat mag je verwachten:

In de eerste meditatie leid ik je in verbinding met jou hogere zelf daarna neem je deze energie en verbinding mee via je lichaam in de aardelagen tot in het hart van Moeder Aarde en weer terug in je lichaam..

De tweede meditatie mag je je verbinden met jouw thema bijvoorbeeld om inzichten over een situatie of een ander vraagstuk.

De klankinstrumenten zijn gemaakt van messing en fosfor-messing. De klanken zijn via meditatie en ingegeven thema ontstaan.

Enkele voorbeelden van een klank-instrument:

De klankbuis vertegenwoordigt de frequentie van de ' Verticale Uitlijning, zo boven zo beneden', in de verbinding met je hogere zelf, je lichaam en het hart van Moeder Aarde.

De klankschaal 'Hara' vertegenwoordigt de kracht van de Walvis, vanuit een persoonlijke initiatie in de ontmoeting met een pilot whale in de Atlantis Oceaan.

De klankschaal 'Be the Centerpoint' vertegenwoordigt de vreugdekracht en speelsheid van de dolfijnen, een persoonlijke ontmoeting in de Atlantische Oceaan.

De Gong vertegenwoordigt de frequentie I AM en draagt het getal 9 in zich, het getal van voltooiing en afronding.

Er zijn in totaal 9 zelfgemaakte klankinstrumenten, Sjamanendrum van Waterbuffel en een Tifa een molukse drum.
In mei en juli 2024 ga ik twee nieuwe klank-thema's maken in brons, een nieuw materiaal waar ik mee mag leren bewerken en benieuwd naar de klank en frequentie.

Voor de meditaties neem ik je mee over het ontstaan van de thema's van de verschillende klankinstrumenten. Ik neem je in de in de energetische momenten van mijn persoonlijke initiaties en frequenties in mijn samenwerking met Natuurwezens, Dolfijnen en Walvissen in open zee.

In de Klank Cirkel zijn maximaal 8 zitplaatsen beschikbaar.

Voel je Geroepen en Welkom.

Namasté

Christallin

Evenement / Agenda delen: