Journey to your Innerbliss (plantchocolade)

Mascha Dekker en Mireille Mansvelder
20-01-2024
09:00
Mijdrecht
Utrecht
€ 222,-
healing
retreat


BEN JE KLAAR VOOR EEN BETOVERENDE EENDAAGSE PLANTMEDICIJNREIS MET PLANTCHOCOLADE (Cacaobliss/chocobliss)? Ervaar de transformerende kracht van dit magische plantmedicijn en laat jezelf onderdompelen in een veilige setting. Deze unieke ceremonie neemt jou en maximaal 10 gelijkgestemden mee op een innerlijke reis, waarbij Mireille en Mascha je zullen begeleiden op een dag die je nog nooit eerder hebt beleefd.

Grijp deze kans om uit je comfort zone te stappen en jezelf volledig te omarmen. Laat los wat je niet meer dient en ontdek je ware zelf terwijl je jezelf onderdompelt in de magische wereld van Plantchocolade. Voel hoe dit heilige medicijn je inzichten brengt, je her-inneringen aanreikt en je hart opent voor heling en groei. Deze reis kan soms uitdagend zijn, maar wees gerust, je krijgt precies wat je nodig hebt en aankunt.

Voor degenen die "Aya" nog een stap te ver vinden, is plantchocolade een prachtig en milder alternatief. Dit magische plantmedicijn, bestaande uit Psilocybe, Caapi, sacred Cacao en kruiden, is toegankelijk en helend. Het activeert neurologische verbindingen, draagt de spirit van Moeder Aya en opent je hart op een liefdevolle en zachte manier.

Maar dat is niet alles. Tijdens de middag ondergaan we ook een krachtige verbonden ademsessie. Hiermee duiken we diep naar binnen en bevrijden we onszelf van emotionele blokkades, waardoor we een gevoel van kalmte en helderheid ervaren. De combinatie van Plantchocolade en de verbonden ademsessie vormt een krachtig en synergetisch geheel dat je helpt om nog dieper te zakken in jouw innerlijke wereld en om heling te bevorderen.

💡INFO:
🗓️ Datum: 20 januari 2024
⏰ Tijd: 9:00-17:00 uur
📍 Locatie: De Ruimte, Schattekerkerweg 1 B te Mijdrecht.
LET OP! Voer goed huisnummer 1B in anders kom je 3 km verderop terecht.
🎟️ Inclusief: Cacaobliss ceremonie, Ademreis, lichte lunch en sharing
👥 Maximaal aantal deelnemers: 10
💰 Investering: € 222,- (incl. btw)

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. Meld je vandaag nog aan voor deze prachtige eendaagse Journey to your Innerbliss en zet de volgende stap op jouw helende reis.

Ontdek de magie van Plantchocolade en de helende kracht van ademwerk en laat je betoveren op deze Inner journey. We kijken ernaar uit om samen met jou deze transformerende reis te maken.

Liefs Mireille en Mascha

💡EXTRA:
Voorafgaand aan deze dag krijg je nog een intake formulier toegestuurd zodat wij goed voorbereid zijn op jouw innerlijke reis.

🚫 CONTRA-INDICATIES:
• Vrijwel alle medicatie (raadpleeg je eigen arts bij twijfel).
• Hartklachten.
• Psychoses of epileptische aanvallen.
• Zwangerschap en geven van borstvoeding.
Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Plantchocolade is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

🍃 ADVIES:
Een streng dieet zoals bij Aya is niet nodig. Echter raden wij wel aan om zo gezond mogelijk (plantaardig) te eten 3 dagen voor de ceremonie. Geen koffie, alcohol en absoluut geen drugs en geen vlees. Het advies is om zo’n 3 uur van tevoren geen vast voedsel te eten. Dit zorgt ervoor dat het effect zo groot mogelijk is en je lichaam het goed kan opnemen. We raden je ook aan om je te laten brengen/ophalen.

📅 ANNULERINGSVOORWAARDEN:
Mocht je onverwachts niet kunnen komen dan kun je jouw ticket doorgeven/verkopen aan een vriend of vriendin. De tickets worden niet gerestitueerd.
Evenement / Agenda delen: