Jaartraining The Work van Byron Katie

Aafke Satyananda Heuvink
03-03-2024
10:00
Centrum De Bogen in Amsterdam
Noord-Holland
€ 795
korting actie
healing
workshop


In maart 2024 gaat er weer een nieuwe jaartraining The Work van Byron Katie van start. Deze jaartraining wordt gegeven in Centrum De Bogen in de Jordaan in Amsterdam.
De jaartraining is geschikt voor iedereen die een stevige basis wil leggen om The Work van Byron Katie in zijn/haar eigen leven toe te passen en daarnaast eventueel als aanvullend gereedschap te gebruiken in de professionele praktijk. Na een introductie gaan we de diepte in aan de hand van verschillende thema’s (zoals relaties, familie, vergeving, adviezen geven, ons lichaam, kritiek aanvaarden en eerlijk nee zeggen). Verder gaan we bezig met de vermoeiende en soms pijnlijke strategieën die we inzetten om geaccepteerd en aardig/slim/goed gevonden te worden.
Aan wie dat wil, wordt de gelegenheid geboden om het geleerde uit te diepen en in de praktijk te brengen met behulp van huiswerkoefeningen met een partner.
Gaandeweg de jaartraining zul je merken dat je met The Work een gereedschap in handen hebt waarmee je altijd en overal, midden in het leven, onder alle omstandigheden, hoe pijnlijk, verdrietig of stressvol deze ook mogen zijn, verbinding kunt maken met jezelf (en daardoor ook met de ander).

De jaartraining bestaat uit zeven live bijeenkomsten, 4 Zoom bijeenkomsten waarin we dieper ingaan op het zelfstandig toepassen van The Work (data en tijden in overleg), en een privé-sessie via Zoom van een uur, waarin we samen naar een specifiek onderwerp van jouw keuze kijken. Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers van de groep in de praktijk te oefenen en/of dat wat tijdens de bijeenkomsten aan bod is gekomen.

Data Jaargroep maart 2024
Zondag 3 maart 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zaterdag 23 maart 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 21 april 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zaterdag 25 mei 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 23 juni 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zaterdag 21 september 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 10 november 2024 10.00 tot 16.15 uur

Kosten jaartraining:
€ 795,- incl. BTW voor het gehele traject wanneer je geen gebruik maakt van de vroegboek-korting. Betaling in termijnen is mogelijk: 10 × 85 euro
Vroegboekers jaartraining maart 2024: (betaling ineens voor 1 februari 2024): € 775,- incl. BTW

Waarom een jaartraining?
Het kan lastig zijn om, als je nog niet zo veel ervaring hebt, werkelijk de diepte in te gaan. Ook is het in het begin moeilijk om de verbinding tussen hoofd en hart open te houden. In de loop van de training leer je je eigen blinde vlekken ontdekken. Ook kan ik je vanuit mijn ervaring uitnodigen om, indien nodig, een stapje verder te gaan.
The Work is een eenvoudige methode. Deze wordt krachtiger naarmate je meer en meer een open grondhouding ontwikkelt. In je eentje ben je vaak sneller tevreden met een antwoord en kun je jezelf verstoppen. Ook kun je in de valkuil trappen dat je jezelf wilt verbeteren of dat je je situatie wilt veranderen, en dat je The Work gebruikt om dat voor elkaar te krijgen. Simpelweg afwachten welk antwoord zich aandient is iets wat velen van ons grote moeite kost en wat met angst gepaard kan gaan. In een vertrouwde omgeving durf je dat sneller aan te gaan. Verder leer je onder begeleiding scherpte en focus aan te brengen in je proces.
Ook kunnen er oude patronen opduiken van schuldgevoel en schaamte. Die patronen kunnen zo sterk zijn dat je simpelweg (nog) niet weet hoe je er uit kunt stappen of hoe je er met liefdevolle vriendelijkheid naar kunt kijken. Wanneer je met een ervaren begeleider in een kleine groep werkt, ga je zien dat veel patronen universeel zijn. Daardoor kun je er op een speelsere en meer ontspannen manier naar kijken, waardoor het proces aan diepte wint. Bovendien: je leert veel van elkaar.
Je kunt nog zoveel boeken en artikelen lezen of clips van sessies bekijken, pas als je zelf met The Work aan de slag gaat wordt het tot een ervaring en gaat het echt voor je werken. Geef jezelf een jaartraining cadeau en ga de diepte in met behulp van The Work van Byron Katie.

Er kan een bewijs van deelname worden afgegeven wanneer je aan alle onderdelen van de jaartraining hebt deelgenomen.

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland
Evenement / Agenda delen: