Festival – Healing Garden WinterDream

Healing Garden
28-01-2024
10:00
Vakantiepark Eigen Wijze te Bant
Flevoland
€65
ceremonie
muziek, zang en dans


Ben jij ook zo toe aan echte connectie? Even samenkomen op een heerlijke plek waar je gewoon kunt zijn wie je bent? Aan jezelf werken in een veilige omgeving met gelijkgestemden? Maar ook lekker dansen op onze Healing Garden DJ’s of gesprekken voeren rond het kampvuur onder de sterren? Vier het leven deze winter dan met ons mee!

Diep verscholen in de Noordoostpolder ligt een intiem vakantiepark. Hier zullen we deze winter neerstrijken om onze Healing Garden Winter Dream te verwezenlijken. Op deze magische plek zijn heerlijke, grote omgebouwde stallen voor het hosten van ceremonies, yogasessies, meditaties, workshops en lezingen, een prachtig rond theehuis voor akoestische optredens, intieme ruimtes voor individuele sessies, en een grote zaal om samen te dansen, te eten en het leven te vieren.

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Rond rond de visvijver, omringd door een houtwal met wandelpaden, liggen 13 vissershuisjes met achter elke voordeur een nieuwe ervaring. Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, ruimte voor mannen-, en vrouwencirkels en ceremonies.

Er zijn tickets voor het hele weekend beschikbaar, maar ook kun je komen op alleen vrijdagavond (17.00 - 01.00), zaterdag (10.00 - 01:00) of zondag (10.00 - 20.00). Met een geldig entreebewijs voor Healing Garden Winter Dream kan je kosteloos deelnemen aan het uitgebreide en gevarieerde programma met inspirerende workshops, lezingen, yogasessies en ceremonies, tenzij expliciet anders vermeld op de website.

Massages, individuele behandelingen, drankjes, vegan lekkernijen en verantwoorde fastfood zitten niet bij je ticket inbegrepen. Weekend pakketten zijn inclusief maaltijden; bij dagkaarten voor zaterdag en zondag zijn deze niet inbegrepen.

Ga jij mee op avontuur deze winter?
Evenement / Agenda delen: