Workshop Kleuroscopie: ontdek de magie van kleur

MijnKleuroscoop
27-12-2023
14:00
Utrecht
Utrecht
€60
ascensie
workshop


“Kleuren maken wakker wat ten diepste in je ligt.”

Workshop ontdek de magie van kleur

De manier waarop we kleur ervaren is nauw verbonden met onze gevoelens en ons onderbewustzijn. Tijdens de interactieve workshop mag jij zelf ervaren wat de impact van kleur is op jouw leven. Niets is toeval en zo draag jij een unieke combinatie van kleuren in je mee. Wat zeggen die kleuren over jou en welke inzichten komen tevoorschijn op basis van jouw geboortekleuren? Doe mee en ontdek wat jouw kleuren jou te vertellen hebben. Stephanie reikt jou vol enthousiasme een interactieve workshop aan vol kleurrijke wijsheid, energie en nieuwe inzichten.

Over Stéphanie

Kleuroscopiste Stéphanie ontdekte al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze is opgeleid tot ontwerper en werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze 11 jaar geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.


Aanmelden bij: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Wanneer:
woensdag 27 december
14.00uur-16.30uur

Inloop vanaf 13.45uur: zorg dat je op tijd bent, Stéphanie neemt graag de tijd jou inzicht te geven in een van jouw belangrijkste geboortekleuren.

Bijdrage: 60 euro
Inclusief thee, persoonlijke coaching en alle materialen.

Locatie: Utrecht

Aantal deelnemers: maximaal 6
Workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen
Meld je snel aan, vol = volEvenement / Agenda delen: