GIFT of ANANDA (Geschenk van pure Blijheid)

Oneness Noord
17-01-2024
18:00
Online thuis of op Locatie Leek (Gn)
Groningen
€ 30,-
naar draagkracht
meditatie
webinar


Woensdag 17 januari: ‘Gift of ANANDA’ - live online
door Oneness-GAM gids Tejasaji uit India, mét vertaling.

Doe mee met ‘GIFT of ANANDA’
(betekenis is: Geschenk van Gelukzaligheid).

Wanneer we vandaag de dag rond de wereld kijken, kunnen we zien hoe ongelukkige mensen een wereld vol strijd en pijn creëren.
Tegelijkertijd leven we ook in een prachtige tijd waarin, door de genade van het grote compassievolle Licht, wonderen gebeuren, en steeds meer mensen een staat van vreugde, geluk en liefde ervaren zonder een specifieke reden en het geschenk van Ananda (vreugde en geluk) ontvangen.

Om in een betere wereld te leven, hebben we gelukkige mensen nodig die, door hun Zijn, de rest van de mensheid positief beïnvloeden. Het ‘geschenk van Ananda’ neemt je mee op een innerlijke reis, onderzoekt wie je werkelijk bent en begeleidt je zachtjes in de juiste richtingen.

ERVAAR GELUK ZONDER OORZAAK, ZONDER REDEN:
LATEN WE EEN GELUKKIGE WERELD CREËREN!

Er is een kracht die we het grote compassievolle Licht noemen, die in staat is om je een moeiteloze gelukzaligheid en vreugde te geven. We noemen deze innerlijke staat van oorzaakloze gelukzaligheid en oorzaakloze vreugde —> ANANDA!

De staat van Ananda is een levend bewustzijn, een hogere staat die harmonie en vreugde in je leven brengt. Wanneer je het geschenk van Ananda ontvangt, verandert je hele wereld. Want wanneer je simpelweg gelukkig bent, zie je de wereld anders. Dan geniet je van je relaties en de natuur om je heen en je lichaam is op zijn best.

Stel je voor dat je hele wezen tintelt van gelukzaligheid en geluk - in slechts een paar uur?
Zou je ja zeggen?

Zeg JA! en doe mee met deze prachtige 3-uur durende cursus en ontvang de genade van het grote compassievolle Licht dat je ANANDA zal geven door middel van een heilig Soma-proces!

ANANDA is de prachtige innerlijke staat van geluk zonder specifieke oorzaak. Wanneer je het geschenk van ANANDA ontvangt, verandert de hele wereld om je heen:
- je relaties komen tot leven en bloeien
- overvloed stroomt je leven in
- je ervaart een betere gezondheid
- je hart opent zich steeds meer
- mededogen, geluk en dankbaarheid verschijnen in je dagelijks leven
- het leven wordt ervaren als vreugdevol en harmonieus, je bent in ‘flow with life’


Datum : 17 januari 2024
Tijd : 18.00 UUR tot 21.00 UUR CET

Prijs: 30,- (of naar draagkracht)
Er zijn geen voorwaarden voor dit programma, iedereen is welkom!
Je kunt kiezen voor thuis online, of om naar locatie Leek te komen (beiden gaat via ZOOM) gefaciliteerd door Marian Blom (je ontvangt het adres en/of link na betaling). Oneness Noord richt zich voornamelijk op de 3 noordelijke provincies maar mocht je het fijn vinden op een andere locatie mee te doen, laat dat dan weten, dan zorgen wij dat je de juiste lijst ontvangt. Er wordt lesgegeven in het Engels maar er is een hele fijne Nederlandse vertaling. Wel graag aanmelden vóór zondag 14 januari 19.00 uur.

We horen graag van je, Marian, namens Oneness Noord
Evenement / Agenda delen: