Midwinterceremonie

Zijn met wat is - met Akasha van den Berg
23-12-2023
13:30
Yogastudio Soest
Utrecht
€40
meditatie
workshop


Midwinterceremonie
met Mamaji Godefrooij en Akasha van den Berg

Midwinter, de kortste dag, de dag van de zonnewende.

Al eeuwenlang komen mensen rond midwinter bijeen om aandacht te geven aan het licht en elkaar te steunen bij het ingaan van de winter. Met midwinter keert de zon, maar het duurt nog even voordat het lichter wordt. Dan is het des te belangrijker om het licht in onszelf te herinneren en te weten dat de zon, het licht en lichte, steeds weer keert. De aarde steeds blijft draaien. En ons dus te herinneren dat het bestaan cyclisch is en bestaat uit alle seizoenen. Zonder het een, niet het ander.

De constante in alles is de stilte, de ruimte die ook in ons is. Door ons daar op te richten, vinden we vrede in onszelf en kunnen we dansen met alle seizoenen.
Tijdens deze midwinterceremonie zullen we ons richten op de stilte en kijken hoe van daaruit en daarin het leven als vanzelf ontvouwt. Met klank en beweging en licht, in meditatie, in samen zijn, in lichtheid. Je bent welkom!

Ik organiseer deze midwinterceremonie, zoals een aantal keer eerder, weer met goede vriendin en collega Mamaji Godefrooij. Ik kijk ernaar uit om dit weer samen te doen.

Je kan je opgeven via het contactformulier op mijn website of door me een mailtje te sturen.

Graag tot ziens!
Hartelijke groet, Akasha en ook van Mamaji

www.onderdeacacia.nl
www.zijnmetwatis.nl

Evenement / Agenda delen: