Workshop Kristallen Schedel Bewustzijn

Cocky van Dam
14-04-2024
10:00
Centrum-Nautilus vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=
ascensie
workshop


Workshop kristallen schedel bewustzijn, Datum: zondag 14 april 2024

Dit is een dag waar we samen gaan werken met de energie van Kristallen Schedels. Het energieveld van de Kristallen Schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot uw angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke Kristallen Schedel toegankelijk.

Het werken met Kristallen Schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het Bewustzijn van u en de Kristallen Schedel puur en zuiver begeleidt. Mocht u nog geen Kristallen Schedel hoeden, dan kunt u ook aan deze dag mee doen. Er zijn voldoende Kristallen Schedels in de winkel aanwezig om mee kennis te maken/te oefenen.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:
De connectie tussen u en de Kristallen Schedels (KS's) versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
Het leren samenwerken met de energie van KS's
Meditatie(s)
Channeling(en)
De trilling (frequentie) van uw Kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen u en de KS.
Het Bewustzijn tussen u en de KS verfijnen. Nog bewuster de relatie tussen u en de KS op diepere lagen verdiepen.

De dag staat in het teken van het KS BewustZijn wat ook inhoudt dat het om uw eigen BewustZijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in uw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze Samenwerkingsdag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het Kristallen Schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de Kristallen Schedel en u.

Deze workshop dag is een kristal helder en schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Meer info kunt u lezen op onze website bij Workshops.
Evenement / Agenda delen: