Sjamanistische activatie dag

Cocky van Dam
21-04-2024
10:00
Centrum-Nautilus in Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=
nieuwe-aarde
workshop


Sjamanistische activatie dag, Data: zondag 21 april 2024

Deze dag wordt geheel begeleid door Cocky van Dam. Al vele jaren reist zij de wereld rond en heeft op diverse reizen haar Sjamanistische verbindingen opgehaald en ge-her-activeerd/versterkt. Die verbindingen die tot stand zijn gekomen drukt zij uit via de drum, zang, rituelen en ceremonies. Deze uitwisseling is ook in samenwerking met haar Sjamanistische Spirits en het Wezen wat in Moeder Aarde huist.

Sjamanisme is oorspronkelijk ontstaan in Oost- Siberië en Mongolië. Bij het Sjamanisme gaat men ervan uit dat alles wat bestaat een eigen energieveld en bewustzijn heeft en dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

Zelf is zij ook afgereisd naar o.a. Mongolië, Patagonië, Noord- en Zuid-Amerika, Noord-, Zuid-, Oost- en West-Europa en heeft op die reizen haar sjamanistische roots herinnert. Op enkele reizen kwam zij zelf direct of indirect in contact met Sjamanen. Die elk op hun eigen wijze, maar altijd vanuit dezelfde universele wetten haar in contact brachten met de Grote Geest. Dit herinneren heeft in haar, haar eigen sjamanistische contacten doen ontwaken. Al vele jaren geeft zij dit vorm via, reizen, workshops, healingen en readingen, maar ook op haar klank/meditatie-avonden.

Deze dag staat in het teken van het her-inneren van uw eigen verbindingen met het sjamanisme. Ze zal met de drum, specifieke zang, rituelen en ceremonies uw sjamanen verbindingen aanraken. Doordat dit wordt aangeraakt voelt u uw contacten en dit versterkt uw verbindingen met de Grote Geest.

Wat komt er deze dag aan de orde:

Het herinneren/versterken van uw sjamanistische verbindingen
Oude sjamanen liederen
De ziel helen via een geleide meditatie (met Drum)
De kracht van de drum
Via rituelen en ceremonies uw sjamanen verbindingen aanraken
Het wezen wat in Moeder Aarde huist voelen.

Kortom een zeer boeiende bewustzijn dag geheel begeleid vanuit het Sjamanisme.
Meer info zie onze website, Workshops.
Evenement / Agenda delen: