Adem als levensvuur

Anina Storteboom
29-01-2024
19:30
Hartenlust liefdevol plezier in verbinding
Noord-Brabant
€40
healing
workshop


Sta je open voor een ​​dieper niveau van bewustzijn en integratie in je leven? Voor meer innerlijke harmonie, vrijheidsgevoel, voor voedende liefdesrelaties?
Wil je ervaren en meer weten wat Pelvic Heart Integration (zoals doorgegeven door Deborah Taj Anapol) voor jou kan betekenen? PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totaal wezen te harmoniseren.
Deze avond is voor iedereen die meer wil weten over Pelvic Heart Integration, over adem, energiewerk, relaties, seksualiteit en liefde.

Door middel van diepte lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van systemische trauma’s en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

Deze ervaringsgerichte avond staat open voor zowel alleenstaanden als partners. Ervaring met tantra is niet noodzakelijk, wel is het fijn als je bekend bent met lichaamsgericht werken en open staat om anderen hierin te ontmoeten.

Overige info vind je op onze website.
Evenement / Agenda delen: