Bewust Moederschap – Marieke van Meijeren

Op Hodenpijl
28-01-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
community
kinderen


Op zondag 28 januari geeft Marieke van Meijeren, oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’, een lezing over bewust moederschap. Een middag vol verbinding over een hartverwarmend onderwerp ‘bewust moederschap’. Marieke inspireert met haar wijsheid, humor en doortastendheid over haar eigen weg met het opvoeden van haar dochtertje. Vragen als: Hoe ga je om met grote gevoelens? Hoe voed je intuïtief op vanuit verhoogd bewustzijn? Hoe connect je weer als de verbinding verbroken is tussen moeder en kind? En natuurlijk, hoe ga je om met je eigen grote gevoelens als een kindje eraan komt of er al is? Laat je vragen beantwoord worden en mediteer samen naar een veilige plek. Een middag vol verbinding met zusterlijke steun van gelijkgestemden.

Wat houdt de middag in?
~ Free Flowing Talk over bewust moederschap
~ Voorlezen uit ‘Brieven aan mijn Dochter’
~ LIVE persoonlijke vragen stellen
~ Meditatie en samenzijn
~ Persoonlijke signeren en/of het boek aankopen

” Brieven aan mijn dochter is een roman met korte verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in intuïtief opvoeden en om de natuur als leermeester te zien en te verweven in het dagelijks samenzijn met je kind(eren). Ook de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien staan centraal. Marieke van Meijeren heeft met haar poëtische pen de natuur een wonderlijk personage gegeven die tot leven komt en die door de bladzijden mee gidst in het opvoeden.”

Kleine note: Als je ‘Brieven aan mijn Dochter’ nog niet gelezen hebt, ben je ook van harte welkom om je aan te sluiten op deze middag.

Over Marieke
Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is zij benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.
Na een ernstig brommer ongeluk op haar zestiende, bevond zij zich op het randje van de dood. Tot de verbazing van de artsen, nadat er heel weinig hoop nog was, herstelde zij zichzelf weer helemaal. Toen voelde zij weer heel duidelijk de totaliteit van wie en wat ze werkelijk is, en wat het leven in haar essentie inhoudt.
Omdat Marieke totaal niet wist hoe ze op zo’n jonge leeftijd deze bijzondere ervaring(en) en onmetelijk innerlijke kracht een plek moest geven, besloot ze bewust weer in de rat-race van het leven te stappen. Ze koos voor een opleiding in de reclame, had daarna een eigen bedrijf en ze woonde op haarzelf in een fijn appartement. Van buiten klopte het hele plaatje, maar van binnen voelde ze zich onrustig en ongelukkig. Ze voelde duidelijk dat ze het roer moest omgooien en vanaf dat moment heeft ze heel bewust voor het herontdekken van haar ‘Zelf’ en daarin het leven gekozen door zich ten eerste en ten volste te richten op het verdiepen, verhogen en ervaren van haar eigen bewustzijn. De hoog gevoeligheid en wijsheid werd weer een krachtig instrument dat nu in haarzelf is verankerd en haar leidt en richting geeft.
Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke. Marieke leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’ wat zij doorgekregen heeft en dit gaat met succes

Prijs lezing: € 21,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: