Spiritual Atlantis Sardinia – Sam Pitzalis

Op Hodenpijl
24-01-2024
19:30
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe-aarde


Sardiniës opmerkelijke plekken in haar oeroude binnenland beginnen eindelijk op te vallen. Maar ja, wat moet je ermee?

De Sardijnse Nederlander Samuele Pitzalis komt er al bijna 59 jaar op een herontdekkingsmissie met resultaat: in versneld tempo souffleert het eiland van de Dea Madre, de Moeder Godin, hem plekken én ook manieren om die plekken te gebruiken. Een zogeheten Vierde Oog speelt hier een belangrijke rol.

Je ziet op deze mind&eye-openende avond bijzondere foto’s, waar puzzelstukken uit de geschiedenis dichter bij elkaar worden gelegd: van het verloren Atlantis tot het Egyptische harmonieprincipe Maät, van Reuzen tot Sumerische kleitabletten die verhalen van de Verblijfplaats der Goden en het Eiland der Gelukzaligen. En hoe handig is het dat juist hier een vijfleylijnen-kruising ligt?

Kom als je niet bang bent om mythes meer serieus te nemen; de aanpak die Schliemann Troje deed ontdekken! Kom als je open kunt staan voor een geheel nieuwe lezing van duizenden imposante prehistorische bouwwerken. Zelfs vertalen we specifieke vormen, onderdelen ervan, in beweging, ja, tijdens de lezing oefenen we kort. En wel hierom: het maakt iets mogelijk dat we een beetje kwijt zijn: verbinding met de Bron, een verrassende Bron. Altijd aanwezig wel, maar over het hoofd gezien.

Na deze lezing zul je nooit meer ‘gewoon een stapel stenen’ zien. Tenminste niet op Sardinië. En ja, de Moedergodin vindt het goed: je kunt het gesuggereerde ook elders ter wereld toepassen, zelfs gewoon thuis. Je bent dan namelijk bezig met harmonie creëren, en dat wordt beloond. Wil je het ooit bijzonder persoonlijk ervaren op Sardinië, ga dan met Samuele mee op een van zijn hoopgevende herontdekkingsweken; zie keepalivetours.com.

Prijs lezing: € 21,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: