De derde weg – conflictoplossing met bewustzijn en compassie – Juno Burger

Op Hodenpijl
17-01-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe wetenschap


Op woensdag 17 januari geeft Juno burger, energetisch therapeut, auteur en spreker een lezing over de derde weg. Een conflict binnen of buiten jezelf een tijdje ‘laten zijn’ in plaats van proberen het snel op te lossen, is een moeilijk idee om te bevatten. Het is nog uitdagender om te ervaren. Als we de spanning tussen de twee tegengestelde krachten zouden kunnen toelaten, kan er een ‘derde weg’ ontstaan die de twee kan verenigen en overstijgen.

Hoe kun je tegenstellingen en spanningen (stress), in plaats van ze te vermijden of het gevoel te hebben dat je moet kiezen, bewust gebruiken om iets te laten ontstaan dat je richting laat zien, energie geeft, helderheid brengt en vervulling oplevert.
Hoe gebruik je in je dagelijkse leven de interactie met jezelf en anderen om te ontdekken wat je oppikt van die ander en, nog belangrijker, hoe jouw systeem heeft geleerd daar bewust en onbewust mee om te gaan?

Over Juno:
Juno Burger is energetisch therapeut, auteur en spreker. Hij brengt meer dan 25 jaar ervaring mee van zijn levensonderzoek naar bewustzijn en compassie. Hij publiceert maandelijks blogs en is auteur van het boek The Invitation naar de gelijknamige online community The Inviation waar maandelijks 10.000 mensen bij elkaar komen om deze levenswijze te praktiseren voor zichzelf, elkaar en het collectief.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: