De Schumannresonatie en buitenaards contact

Anton Teuben
10-01-2024
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe wetenschap


Op woensdag 10 januari geeft Anton Teuben, oprichter van het Schumann Instituut Nederland een lezing over het laatste nieuws betreffende de bewustzijnsverandering die zich op dit moment manifesteert.

De mensheid opent zich voor het buitenaardse, interdimensionale contact en ontdekken middels de Schumann resonantie weer zichzelf. De Schumann resonantie bevat de sleutel tot het zelfherstellend vermogen van het lichaam en biedt bescherming tegen de schadelijke gezondheidsrisico’s van 4 en 5G straling.

Anton Teuben is de oprichter van het Schumann Instituut Nederland, wat universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording deelt om bij te dragen aan de ontwaking van de mensheid en het creëren van een nieuw veld van bewustzijn.

De Schumann Resonantie staat ook wel bekend als de hartslag van moeder aarde die zich regelmatig met hoge pieken laat zien. Maar wat betekent dit nu eigenlijk allemaal en hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kunnen we de Schumann Resonantie gebruiken om ons zelfhelend vermogen te activeren? Met welke ascentieverschijnselen worden we geconfronteerd in deze tijd als er weer hoge pieken zijn?

En hoe zit het nou precies met buitenaards leven? Anton Teuben is al meer dan 30 jaar een ufo meldpunt voor Nederland en weet veel over buitenaards leven en wat ermee te maken heeft en deelt graag deze informatie met jou

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: