Vuurceremonie – Ravitatie

Ravitatie - Menno Fennema
06-01-2024
13:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€160,-
workshop


De Ravitatie vuurloopceremonie, een krachtige ceremonie om je intenties voor een nieuwe periode te bestendigen. Ook deze keer weer bij het prachtige Op Hodenpijl. Een magische manier om het nieuwe jaar tegemoet te gaan. Vuur is traditiegetrouw verbonden aan een nieuw begin, de initiatie van een nieuwe fase. De transformatie van het oude, het licht op het nieuwe.

Deze inspirerende dag vullende ceremonie wordt aangeboden in een veilige bedding en geeft de mogelijkheid om jouw innerlijk vuur te herontdekken door het vuur jouw leraar te laten zijn. Om op deze manier de immense kracht die in ons huist te ervaren, we hoeven het ons alleen maar te herinneren. Na een gedegen voorbereiding verbinden we ons buiten met de houtstapel, we vertrouwen onze intenties hieraan toe en vervolgens steken we gezamenlijk deze houtstapel aan om er na het avondeten op blote voeten over de hete kolen heen te lopen.

Al met al een bijzonder krachtige manier om het nieuwe jaar 2024 te beginnen en het roer van jouw leven in eigen hand te nemen.

Begeleiding door Menno Fennema en Bianca-Rosa van der Gaag.

Prijs: € 160,- incl. diner.
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
https://ophodenpijl.nl/evenement/vuurloop-2024/
Evenement / Agenda delen: