Mini-retreat METAAL ELEMENT – The trees are showing us how beautiful it is to let things go

Yuheal
09-12-2023
08:00
Venlo
Limburg
€55,00
healing
retreat


Mini-retreat Metaal element

'The trees are showing us how beautiful it is to let things go'

Elk van die seizoenen is verbonden met een bepaald element; hout, vuur, aarde, metaal en water. De beweging van energie in de natuur is een oneindig proces. Alles wat van toepassing is op de natuur is tevens van toepassing op ons want wij zijn een onderdeel van de gehele natuur. Dit keer staat het metaalelement centraal.

De herfst staat voor het loslaten van het oude en voor het plaatsmaken van het nieuwe in een later stadium. Dit is niet alleen zichtbaar in de natuur, maar ook in onszelf. Veranderingen komen na het loslaten van het oude. De meridianen en energie die hiermee verbonden is is de metaal energie die hoort bij de longen en de dikke darm.

Het programma
Het mini-retreat duurt van 8:00 - 12:00 uur en vindt plaats bij Yuheal, Molenkampweg 47, 5926 PJ Venlo.
Jouw bijdrage is 55,00.

Het is een mix van beweging, ademhaling, yoga, koude en warmte prikkels, hapjes en drankjes, verbinden en gezellig samenzijn. We gaan aan de slag met een YIN yoga serie om het metaal element te versterken. Longversterkende ademhalingsoefeningen en TAO oefeningen voor het metaal element.

De voeding is ondersteunend aan de longen en dikke darm. Alles afgestemd op het ballanceren en vitaliseren van het metaal element en de long- en dikke darm energie in jou.

WAT HEB JE NODIG?
Gemakkelijke kleding waarin je je goed kunt bewegen en ontspannen en een groot badlaken om op je yogamat te leggen. Neem verder je badkleding mee of trek deze alvast aan. Voor koude en warmte blootstelling heb je tevens een badlaken nodig om je af te drogen.

Het liefst eet je in de ochtend niets of iets heel lichts. In de loop van de ochtend zijn er long, dikke darm en metaal ondersteunende drankjes en hapjes.

Heb je nog vragen? Bel of mail me gerust. De contact info vind je op de website.
Evenement / Agenda delen: