3 daagse retraite: Naar Je Zelf

KAWSAYPACHA NEDERLAND
22-03-2024
10:00
Handel
Noord-Brabant
€550
vroegboek korting
ceremonie
retreat


Nicolas Paucaar is een Q’ero Priester uit Peru, en zal ons, op zijn charmante en speelse manier, wegwijs maken in de Kosmologie van de Andes.
Ben je nog niet vertrouwd met deze wereldvisie, dan zul je in deze 3 dagen ervaren hoe de 7 Codes van de Andes je leren om je volle potentieel te benutten, zodat je de creator kunt worden van je eigen wereld. Dit is een kans om groter te dromen!
Heb je al wel stappen gezet op het sjamanistisch pad, dan zullen deze drie dagen een waardevolle verdieping bieden. Nicolas heeft jarenlange ervaring in sjamanistische technieken en rituelen. Hij heeft vooral een diep begrip van wat het betekent mens te zijn en je plaats in te nemen in het geheel van de schepping.
Er zal een initiatie-ceremonie zijn voor wie zich verder in dit pad wenst te verdiepen.

We verblijven in het voormalige Weyst Klooster in Handel, Oost-Brabant, waar we zullen genieten van een vredige sfeer die ons zal inspireren om een bewuste verbinding met Moeder Aarde en de Kosmos tot stand te brengen. Bovendien krijgen wij heerlijke biologische vegetarische maaltijden, rechtstreeks uit eigen tuin. Ieder heeft een eenpersoonskamer. Wij hebben 25 plaatsen beschikbaar. Dus als je geïnteresseerd bent, schrijf je dan op tijd in!
Korting! Als je voor 20 februari de accommodatie heeft betaald, krijg je €100 korting

Evenement / Agenda delen: