Traditioneel Sjamanistisch Nieuwe Maan Vuurritueel

Veenheks
15-12-2023
20:00
Lexmond
Utrecht
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


We bevinden ons nu bijna op het donkerste punt van het jaar. Op 22 december is het de kortste dag van dit jaar; Midwinter, de dag met de meeste uren duisternis. Maar ook markeert deze kortste dag natuurlijk de wedergeboorte van het licht; vanaf deze zonnewende nemen de daglichturen langzaamaan steeds weer een beetje toe.

Op vrijdag 15 december, een week voor dit omslagmoment, komen we samen in Lexmond voor een traditioneel sjamanistisch vuurritueel. Op deze dag is de energie van de Nieuwe Maan van enkele dagen daarvoor nog volop aanwezig en zullen we die tijdens het ritueel dan ook aanwenden om diep naar binnen te keren. We kijken in alle eerlijkheid naar onszelf en hoe we ervoor staan op de drie hoofdwegen van ons leven: Gezondheid, Relaties en Werk. We vragen onze individuele en gezamenlijke voorouders om hun inzichten, adviezen en ondersteuning hierbij, zodat we heldere doelen en intenties voor onszelf kunnen formuleren op deze drie gebieden. Wat mag na de zonnewende achterblijven in het donker? En waar mag je energie in gaan investeren, zodat het meegroeit met het licht?

Dit ritueel wordt gehouden volgens de richtlijnen van de klassiek sjamanistische traditie van Spirit of Wolf. Ervaring met sjamanisme is niet noodzakelijk, er wordt van tevoren duidelijk uitleg gegeven over vorm en inhoud van het ritueel.

Datum en tijd; vrijdag 15 december, inloop vanaf 19.30, start ritueel om 20.00
Locatie; een buitenlocatie in Lexmond, het exacte adres volgt na aanmelding via de mail
Meenemen; drum of ratel (als je die hebt, niet noodzakelijk), (voedsel)offers voor de voorouders (meer uitleg hierover volgt ook na aanmelding via de mail)
Vergoeding voor deelname; financiële donatie naar draagkracht, richtlijn ca. 15 euro p.p. (neem contact op mocht dit financieel niet haalbaar zijn)
Aanmelding en vragen; info@veenheks.nl

Belangrijk; het gebruik van alcohol, tabak en geestverruimende middelen is niet toegestaan (direct) voor en tijdens het ritueel. Dit geldt zowel v.w.b. de (voedsel)offers als v.w.b. eigen gebruik.
Evenement / Agenda delen: