Vrouwen retraite From sense to sensuality

Sunnymind travel
16-09-2024
19:00
Retreat center Sunnymind Sardinie- Sant Antioco
Buitenland
€1997
reizen
retreat


From Sense to Sensuality.
Sleutelwoord tijdens deze retraite is vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie staat wat mij betreft voor sensualiteit. Een kwaliteit die je met volle teugen laat genieten van het leven. Die al je zintuigen activeert en je weer laat genieten van je lichaam. Een kwaliteit die noodzakelijk is om meer vanuit je hart te leven.
Samen met andere vrouwen ga je ervaren hoe fijn het is even met vrouwen samen te zijn in een liefdevolle omgeving. Het is krachtig, versterkend en helend om je vrouwelijke kant aandacht te geven samen met andere dames. En zo een diepere verbondenheid met jezelf en de anderen te voelen. Tevens te ervaren wat de vrouwelijke energie voor jou doet. En hoe sterk je je hierdoor gaat voelen.
De kern van dit vrouwenretraite is uit het hoofd in het hart.
Deze kwaliteit wordt vaak een beetje ondergesneeuwd zeker als we als vrouw ouder worden, omdat we sensualiteit met seksualiteit verwarren. Alles verandert continue in het leven ook ons lichaam. Maar als je sensualiteit weer door je lichaam laat stromen, dan voel je je weer meer vrouw en meer levendig.
Juist nu er volop mannelijke energie aanwezig is en alles in onze hectische wereld lineair en prestatie gericht is, is het fijn aandacht te schenken aan de energie die deze energie in evenwicht kan houden. De vrouwelijke energie is sensueel en die staat voor cyclisch, passief, afwachtend, stromend, acceptatie, meegaand, zacht en verzorgend.
Evenement / Agenda delen: